GTX 960 Cyberpunk oynatır mı?

900p ya da 720p'de 30+ FPS oynatır bence.

low da ekranı biraz küçültürsen 30 fps üstüne çıkarsın

Arkadaşlar selam PC topluyorum ama SSD'ye param kalmadı daha önceden kullandığım HDD mi taktım RTX 2070 R5 3600 stock fan var 16 GB RAM oynatır mı?

GTX 960 4 GB.
Ryzen 2600.
8 GB 3000MHz RAM.
1 TB HDD.
Cyberpunk Low'da 60 FPS verir mi?

Şu anki bilgilere göre en kötü GTX 1660 Ti gerektiriyor. Onda bile 16 FPS alıyor(daha sonradan oyun yayınlanınca artması bekleniyor)yani büyük ihtimalle kaldırmaz ama en düşük grafiklerde belki oynayabilirsin.

Ben olsam optimizasyon güncellemesi gelince alıp 10-20 dakika denerdim. Oynatmazsa iade ederdim.

Arkadaşlar selam PC topluyorum ama SSD'ye param kalmadı daha önceden kullandığım HDD mi taktım RTX 2070 R5 3600 stock fan var 16 GB RAM oynatır mı?

Oynarsın bir sorun olmaz ama oyunun yükleme ekranı biraz yavaş olabilir HDD'den dolayı.

Test videoları 1 haftaya falan çıkar ama denemek için 200 GB indirmektense bunları bekleyin.
Ekstradan o testlerde DRM koruması olduğundan öyle olmuş, ilk gün yaması ile düzelecektir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…