ömür kartal Kilopat Katılım 8 Kasım 2013 Mesajlar 464 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Şubat 2016 #1 Merhaba sistemim de AMD R7 240 ekran kartını GTX 960 ile değiştirdim. Ama BF4 Mantle (mantle function gr getextension support) hatası alıyorum oyuna giremiyorum. Sorun nedir?
Merhaba sistemim de AMD R7 240 ekran kartını GTX 960 ile değiştirdim. Ama BF4 Mantle (mantle function gr getextension support) hatası alıyorum oyuna giremiyorum. Sorun nedir?
MF Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol Katılım 8 Aralık 2013 Mesajlar 31.927 Makaleler 25 Çözümler 633 20 Şubat 2016 #2 NVIDIA sürücüsünü kaldırın. DDU ile AMD ve NVIDIA sürücüsünü silin. Güncel NVIDIA ekran kartı sürücüsünü kurun.
NVIDIA sürücüsünü kaldırın. DDU ile AMD ve NVIDIA sürücüsünü silin. Güncel NVIDIA ekran kartı sürücüsünü kurun.
ömür kartal Kilopat Katılım 8 Kasım 2013 Mesajlar 464 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Şubat 2016 #3 Tamam o şekilde yapıyorum. MF dedi: NVIDIA sürücüsünü kaldırın. DDU ile AMD ve NVIDIA sürücüsünü silin. Güncel NVIDIA ekran kartı sürücüsünü kurun. Genişletmek için tıkla... Adamsın @MF çok teşekkür ediyorum.
Tamam o şekilde yapıyorum. MF dedi: NVIDIA sürücüsünü kaldırın. DDU ile AMD ve NVIDIA sürücüsünü silin. Güncel NVIDIA ekran kartı sürücüsünü kurun. Genişletmek için tıkla... Adamsın @MF çok teşekkür ediyorum.