E ekrem816 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Kasım 2015 Mesajlar 1.249 Çözümler 3 Yer Gaziantep Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Nisan 2021 #1 GTX 960 kartım DP bağlantısıyla görüntü vermiyor. Sorun ne olabilir?
O omertaha99 Femtopat Katılım 14 Mart 2021 Mesajlar 91 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Nisan 2021 #2 Başka DP kablosu ile denediniz mi veya o kabloyu deneyebileceğiniz başka bilgisayar vb. cihaz var mı?
Başka DP kablosu ile denediniz mi veya o kabloyu deneyebileceğiniz başka bilgisayar vb. cihaz var mı?
E ekrem816 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Kasım 2015 Mesajlar 1.249 Çözümler 3 Yer Gaziantep Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Nisan 2021 #3 omertaha99 dedi: Başka DP kablosu ile denediniz mi veya o kabloyu deneyebileceğiniz başka bilgisayar vb. cihaz var mı? Genişletmek için tıkla... Şu an denemedim hocam elimde başka DP yok. Bu kablo da sıfır monitörün yanında gelen kablo.
omertaha99 dedi: Başka DP kablosu ile denediniz mi veya o kabloyu deneyebileceğiniz başka bilgisayar vb. cihaz var mı? Genişletmek için tıkla... Şu an denemedim hocam elimde başka DP yok. Bu kablo da sıfır monitörün yanında gelen kablo.