GTX 960 Ekran Kartı Sürücü Çökmesi

xaydnhsn7

Hectopat
Arkadaşlar benim bilgisayarımda bir sorun var. Bu sorunu birçok kez görmezden geldim. Ama bu hatayı sürekli almaya başlayınca gına geldi artık. Biliyorsunuz ki 3-4 ay önce yeni bir oyun çıktı ismi Valorant. Normalde hiç bu hatayı almazdım diğer oyunlarımda ama Valorant'da bu hatayı birçok kez aldım ve Almaya'da devam ediyorum. Size hatanın SS'ini koydum. Hata da dediği gibi sürücülerini güncelle falan diyor. Ben NVIDIA'nın sitesinden en son en güncel sürümü indirip bilgisayarıma kuruyorum. Fakat olmuyor. Bilgisayarıma en güncel sürücüyü yüklemek istiyorum ama bilgisayarım izin vermiyor. Yeni sürücüyü indirmek istiyorum ekran kartımı okumuyor en güncel sürücüde. Windows kendi indiriyor eski sürümleri. Mesela şu anki en güncel sürücü 452'inci sürüm. Ama benim sürümüm 364. ne zaman güncelini indirsem kabul etmeyip, eski sürümü indiriyor. Yardım ederseniz çok ama çok sevinirim iyi günler.

Ekran kartım: NVIDIA GeForce GTX 960.

İşlemcim: Intel Core'i5.

Dosya Ekleri

• Screenshot_2.png
    Screenshot_2.png
    3,5 KB · Görüntüleme: 133
Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam Windows Update'yi bir süreliğine durdurun ve aygıt yöneticisinden ekran kartı sürücünüzü, sürücü yazılımı ile birlikte tamamen kaldırın. Daha sonra PC'yi yeniden başlatıp bu linkteki sürücüyü indirip, bilgisayarınıza kurun.

Aygıt yöneticisi değil de DDU ile tamamen silip tekrar yüklesin arkadaş.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı