merttrkz
Kilopat
Daha fazla
Fark olmaz. Bilinmiş bir markanın herhangi bir ürününü alabilirsiniz. corsair, High Power, aerocool, zalman gibi. Ama işin içine içine bronze girdimi fiyatlar uçuyor 200 TL üzerinde fiyatlar.Öneriniz varmıdır hocam
High Power ECO 600W Aktif PFC Yüksek Verimli Gerçek Güç Fiyatı
30 TL koyup 600 almaktansa kaliteli 500W daha mantıklı olur bunu demek istiyorum. Geri kalanları başlığı açan arkadaşa bilgi vermek için söyledim zaten.Dedikleriniz hepsi doğru yanlış olan şey benim dediklerime alakası yok. Yani sırf bilginizi göstermek için benim yorumu alıntı yapmışsınız. Kimse benim yorumumdan 80 pluslara girmez. Ben adama git 30-40 tl kat 80 plus olmayan psu al demedim. 500w 80 plus psu ya 150 tl vereceğime akasa, aerocool gibi markaların 600w 80 plus güç kaynakları için ek 30-40 tl verilir. Gtx 960 yerine de r9 380 alınır. Millet sadece bugünü düşünmekte yarın bir gün güzel bir kart beğendin aba bütçen anca yetiyor bir de bakmışsın 500w yetmiyor karta o zaman aklına gelir keşke 600w alaydım diye ben kendim yaşadım 5770 almak isterken psu dan dolayı gittim eski mimari 4850 aldım ben 5770 in daha fazla fps aldığı oyunlarda sorun yaşadım sırf 450w güç kaynağım vardı diye.