Mehmet Fuat Kilopat Katılım 14 Nisan 2015 Mesajlar 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Haziran 2015 #1 Merhaba arkadaşlar dün gece beklediğim ekran kartını sonunda aldım bir kaç şeyi merak ediyorum ; 450 Watt sistemim var 33A'de 336 watt elde ediyorum. GPU tweak kullanmamda sıkıntı yaratır mı ? Eğer yaratmıyorsa Cod Aw gibi oyunları extra da oynamam için nasıl ayarlar yapmalıyım ? Ayarları en yüksekte tutmamda sakınca var mı ? Karta her hangi bir zarar verir miyim ? Şimdiden teşekkürler Son düzenleyen: Moderatör: 30 Haziran 2015
Merhaba arkadaşlar dün gece beklediğim ekran kartını sonunda aldım bir kaç şeyi merak ediyorum ; 450 Watt sistemim var 33A'de 336 watt elde ediyorum. GPU tweak kullanmamda sıkıntı yaratır mı ? Eğer yaratmıyorsa Cod Aw gibi oyunları extra da oynamam için nasıl ayarlar yapmalıyım ? Ayarları en yüksekte tutmamda sakınca var mı ? Karta her hangi bir zarar verir miyim ? Şimdiden teşekkürler
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.269 Yer İstanbul 30 Haziran 2015 #2 GPU Tweak II ile doğrudan OC Mode'a alıp kullanabilirsin kartı.
Mehmet Fuat Kilopat Katılım 14 Nisan 2015 Mesajlar 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Haziran 2015 #3 Teşekkürler recep abi peki kendim ayarlamak istesem sıkıntı yaşayabilir miyim ?