Ben de alırım eğer 100 liraya bi 8GB DDR3 RAM varsa. @Dvtak hocam 2500 liraya koyun. Üstüne zor satarsınız SSD HDD PSU kasa olmadığı için 2500 ideal. İyi satışlar.
Ederi odur serbest piyasa adı üzerinde, parçalar dünkü parça değil, 5-6 yıllık. Bu sistem toplanmamıştır 2500TL'ye şaka mısınız siz? Hep sizingibiler yüzünden öyle oldu orası zaten. Dolarla işi kalmamış bir parçanın dolar arttı diye zam yapıyosunuz hadi dolarla beraber enflasyon da artıyor diye ona bir anlam verebiliyordum lakin 6 senelik patates i3- 225TL'den fazlasını haketmez. Koy ilana satarsın 9 ay sonra.
Senin 2. el piyasasından haberin yok anlaşılan.
İ3 2120
HD 5570
8 GB DDR3 RAM
120 GB SSD
sistemi LETGO'da 1600 tl'ye sattım 1 ay oluyor.
Bu sistemi 2500'e havada kaparlar.
Ben de alırım eğer 100 liraya bi 8GB DDR3 RAM varsa. @Dvtak hocam 2500 liraya koyun. Üstüne zor satarsınız SSD HDD PSU kasa olmadığı için 2500 ideal. İyi satışlar.
Senin 2. el piyasasından haberin yok anlaşılan.
İ3 2120
HD 5570
8 GB DDR3 RAM
120 GB SSD
sistemi LETGO'da 1600 tl'ye sattım 1 ay oluyor.
Bu sistemi 2500'e havada kaparlar.
100 Liralık işlemciyle 200 liralık ekran kartı olan sistemi 1600'e birine kakaladım demek yerine ikinci el piyasasından haberin yok diyorsun. Kime sattıysan 1600 liraya iyi kazıklamışsın.
İşlemci ve tüm masaüstü bilgisayar parçaları sıfır, ikinci el seçenekleri, uygun fiyatları ve GET ile satın alma fırsatlarıyla bilgisayar alışverişinde ilk adres sahibinden.com'da
www.sahibinden.com
Bak bak bir de sarı site bak. Niteliksiz cahil avcıları.
Bunlar işte Çin'den 60 TL'ye alınabilinen işlemciyi 200TL'ye satanlar. Fırsatçı cahil avcıları. Daha bir de Xeon işlemciler var. 2500'e bu sistemi 3'e katlayan sistem toplarım ben.
2500 Lira mı? 2500'e Bunu alacak olan kafayı yemiş olmalı.
100 Liralık işlemciyle 200 liralık ekran kartı olan sistemi 1600'e birine kakaladım demek yerine ikinci el piyasasından haberin yok diyorsun. Kime sattıysan 1600 liraya iyi kazıklamışsın.
Sistem sadece bu 4 parçadan ibaret mi sanıyorsun. Temel parçaları yazdım sadece. ASUS 18 TN Monitör klavye ve mouse da vardı tabii. Anakart PSU kasa falan komple sistem. Kimseyi kazıklamadım ederi o.
Sistem sadece bu 4 parçadan ibaret mi sanıyordun. ASUS 18 TN monitör klavye ve mouse da vardı tabii. Anakart PSU kasa falan komple sistem. Kimseyi kazıklamadım ederi o.