Oyun bilgisayarı toplamayı düşünüyorum.
1-)RAM'i 8gb aldım ama anakartta 4 tane slot olduğundan ihtiyaca göre 8gb ram alcam. (8gb-16gb-24gb-32gb)
2-)Ekran kartı ile işlemci bence darboğaz yapmaz. Sizin düşünceniz ne?
3-)Bu sistem beni 5 yıl idare eder mi ?
4-)Sizce iyi mi?
1150 Pin yerine 1 pin eklenip 1151 pin adı altında yeni soketlerin çıktığı bir dönemde ileriye dönük işlemci almak mantıklı değil ;uzun vadede güncelleme planınız yoksa i5 4460 alabilirsiniz, i3 6100 e göre çok daha iyidir.
1150 Pin yerine 1 pin eklenip 1151 pin adı altında yeni soketlerin çıktığı bir dönemde ileriye dönük işlemci almak mantıklı değil ;uzun vadede güncelleme planınız yoksa i5 4460 alabilirsiniz, i3 6100 e göre çok daha iyidir.
Ben internet ortamında da gerçek hayatta da sistem tavsiyesi verirken kendime toplayacak gibi düşünürüm bütçe sıkıntınız yoksa o apayrı zaten , 5960x falan alın uğraşmayın bunlarla
Vatan Bilgisayarın satış temsilcisi burada tavsiye veriyor bu en yeni abi fırından şimdi çıktı ben her nanometresini elimle çizdim programda... neyse şakası bir yana piyasanın oyuncağı olmayın, olanlarada kanmayın.
Bu mesajdan sonra gelebilecek herhangi bir cezalandırmayı tarafıma övgü olarak kabul ediyorum.
Eskiden 1155 pin vardı. Acaba ondaki pinlerden 5 tanesini söküp 1150 pine mi geçtiler? Sanırım sonra da baktılar pinler çok azaldı 1 tane daha pin takmalıyız diyip 1151 pini ortaya çıkardılar.