GTX 960 için 2 GB yeterli mi ?

Mert m.

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, ben yeni çıkan gtx960 modellerinden almayı düşünüyorum fakat 2 gb ve 128 beni kaç yıl götürür?
Düşündüğüm kart msi gtx960 gaming 2g

Bu arada bu ekran kartını koyacagım sistem.

image.jpg

image.jpg

image.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Çoğu oyun için 2GB VRAM yetiyor 1920x0180 çözünürlükte. Watch Dogs ve Shadow of Mordor gibi oyunlarda 2GB VRAM yetmez ama oyun içinde kaplama efekt ayarını bir alt seviye düşürerek (Shadow of mordor'da Ultra açamıyor High ayarda açıyor) oyunu rahat oynarsın. Aslında bu VRAM olsayı senin oyunları hangi çözünürlükte oynadığına göre değişiyor, monitör çözünürlüğün yükseldikçe ihtayaç olan VRAM kapasitesi de artıyor.

Ekran çözünürlüğünüz kaç ve ekran kartından nasıl bir performans bekliyorsun bunları belirtirsen daha kolay yardımcı olabiliriz?

1080p oyunları şuan için rahatça çalıştırıyor ama 2 yıl sonrası için upgrade etmek zorunda kalabilirsin. Kartın üzerinde boş vram yuvaları vardı, 4gb vram modelli olanları tahminimce çıkacak. Biraz beklemeni tavsiye ederim.

Buyrun yanında alıcagım monitör bu.
Ayrıca benim ultra takıntım yok ama ac unîty ve benzeri oyunlar indirîme girince alıp oynamayı planlıyorum beni 3 yıl high götürse en azından bana yeter .
Bütçem en fazla 850 tl

Bir arkadaşım bunu önerdi 850 tlye alabilecegim en iyisi bu mu ?

Dosya Ekleri

• image.jpg
    image.jpg
    49,5 KB · Görüntüleme: 457
  • image.jpg
    image.jpg
    64,8 KB · Görüntüleme: 328
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı