GTX 960 için 300W PSU yeterli mi?

Her türlü yöntemi denedim. Driverlar güncel. Şu anda Valorant, Gta 5, Minecraft, CS2(Oynayamıyorum atıyor) oynuyorum. Max ayarlarda değil normal-düşük ayarlar

hard diskten olabilir emin olamadım
Hocam aklıma yeni geldi. İnternet'te Psu'nun 300W olmasının yeterli olacağı yazıyor. Benim Psu'mdan ekran kartına pci kablosu çıkmadığı için ben özel kablo yaptırdım, bir nevi çoklayıcı. Psu'dan 4pinli kablo uzanıyor ve anakarta bağlanıyor, ordan kablo çıkıp ekran kartına güç veriyor. O kablo yüzünden fazla güç alamıyor o yüzdende çöküyor olabilir mi?

Merhaba, galiba sorunu çözmüş bulunmaktayım. Sorun tabii ki aldığım kablodaymış. Bir takım kabloları kesip PSU'dan gelen ana kabloya bağladım ve şuan ekran kartı istediği watt değerini alabiliyor. Önceden 30Watt çekiyormuş şuan 120-140watt arası çekiyor. İşlemcide 35-45watt arası çekiyor. İyi Forumlar.

Son düzenleme:
zorlanıyor olabilir çünkü benimde PC sorunlu cs2'de, hangi ayarlarda oynuyorsunuz?

zorlanıyor olabilir çünkü benimde PC sorunlu cs2'de, hangi ayarlarda oynuyorsunuz?
Orta ayarlarda hocam. Nvidia kendisi optimizasyon yapıyor sonra giriyorum atıyor. Tüm ayarları en düşüğe çekince oynatıyor yoksa fps yüksek olmasına rağmen kendini kapatıyor oyun.

ben 990p en düşük + FSR'dayım (refereans olarak)

Orta ayarlarda hocam. Nvidia kendisi optimizasyon yapıyor sonra giriyorum atıyor. Tüm ayarları en düşüğe çekince oynatıyor yoksa fps yüksek olmasına rağmen kendini kapatıyor oyun.
nvidia'nın ayarları sıkıntılı olabilir hocam

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…