GTX 960 için 350W PSU yeterli mi?

Haklısınız hocam

Arkadaşlar merhaba bu güç kaynağı kaç watt ve GTX 960 için yeterli olur mu?

Bu arada GTX 960'ı 1400TL'ye buldum uygun mudur?
Valorant, GTA 5 gibi oyunları oynatması için.
60Hz monitörüm var.

Yetmez hocam bence 400 wattlik bir şey alın

Bu arada bu PSU'yu güvenle alabilirsin. Ben anakartımı bu arkadaştan almıştım ilgili ve güven veren biri.
Ben de coolermaster'in bu serisinin 500w'ı vardı siyah hali. 8 sene civarı temizlemeden kullandım hala çalışıyor.

Ben de Cooler Master'in bu serisinin 500W'ı vardı siyah hali. 8 sene civarı temizlemeden kullandım hala çalışıyor.

Bende de ASUS'un S-30FP gerçek 300W PSU'su var, 2008 üretim. Aktif PFC özelliği de var. Kardeşime verdim, Molex to 6 pin ile HD 6850 kullanıyor. 15 yıllık PSU umarım patlamaz .

Bende de ASUS'un S-30FP gerçek 300W PSU'su var, 2008 üretim. Aktif PFC özelliği de var. Kardeşime verdim, Molex to 6 pin ile HD 6850 kullanıyor.
Aynısı bende de var şuan çok ağır bir psu dimi ben onunla 250w tdpli kart kullanmıştım D:

Evet bayağı ağır hocam yaklaşık bir 3,5kg var.
Evet aynı PSUdan bahsediyoruz o halde. Ofis kasasından çıkmıştı çok sevinmiştim. 7850 6870 kullandığım sistemlere 450 500w psu koyarken üzülüyordum tam hayat kurtarıcı o konularda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…