GTX 960 İçin 460 W PSU Yeter Mi?

Makaleler
9
Elimde eski kasamdan kalan RS-460-PCAP-A3 modelli 80+ sertifikası olmayan 460W bir PSU mevcut.
Sorum şu; i5 4460, GTX 960, 2x4 HyperX Savage, H97 Gaming 3, 1xSSD, 1xHDD, 1xDVD takacağım bir sisteme yeterli gelir mi?

Aslında 960 için 400 W bir PSU'nun bile yeteceğini biliyorum ancak 80+ olmaması gerçekten canımı sıkıyor. Eğer elimdeki PSU yeterse para ile SSD yükselteceğim.

20150528_131612(1).jpg

20150528_131627(1).jpg

Düzenleme: Bu neden çıkıyor arkadaşlar, bir tek bende mi var?

"Konu Durumu: Genel görüme açılmadan önce denetim için bekliyor."

Son düzenleyen: Moderatör:
Bence gayet yeterli. Güç kaynağın 460 Watt diye sistemin 460 Watt tüketecek değil ya.

Elbette ki onu biliyorum ancak dediğim gibi CM bile olsa 80+ sertifikası olmayınca insan emin olamıyor :)

Sağolun arkadaşlar o zaman PSU masrafından da kurtulduk :)

Bir de şu resimde ki gördüğünüz, "MAX POWER" yazan yerdeki watt değerleri vs. ne anlama geliyor ?

İçim rahatladı sağolun :)

Arkadaşlar biraz daha araştırdım ve PSU için "+12V" değerinin önemli olduğunu gördüm. Anladığım kadarı ile de orada kaç yazıyorsa o kadar veriyormuş, bendeki değer 312. Az değil mi ? Bu bir sorun çıkarır mı ?
Özellikle 80+ olmayan PSU'lar ile ilgili bilgisi olanlar yaşarsa memnun olurum, öğrenmek istiyorum :)

@Silinen üye @Mücahit Cihat Aydoğan

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı