GTX 960 İçin 460 W PSU Yeter Mi?

Makaleler
9
Elimde eski kasamdan kalan RS-460-PCAP-A3 modelli 80+ sertifikası olmayan 460W bir PSU mevcut.
Sorum şu; i5 4460, GTX 960, 2x4 HyperX Savage, H97 Gaming 3, 1xSSD, 1xHDD, 1xDVD takacağım bir sisteme yeterli gelir mi?

Aslında 960 için 400 W bir PSU'nun bile yeteceğini biliyorum ancak 80+ olmaması gerçekten canımı sıkıyor. Eğer elimdeki PSU yeterse para ile SSD yükselteceğim.

Düzenleme: Bu neden çıkıyor arkadaşlar, bir tek bende mi var?

"Konu Durumu: Genel görüme açılmadan önce denetim için bekliyor."

Son düzenleyen: Moderatör:
Bence gayet yeterli. Güç kaynağın 460 Watt diye sistemin 460 Watt tüketecek değil ya.

Elbette ki onu biliyorum ancak dediğim gibi CM bile olsa 80+ sertifikası olmayınca insan emin olamıyor

Sağolun arkadaşlar o zaman PSU masrafından da kurtulduk

Bir de şu resimde ki gördüğünüz, "MAX POWER" yazan yerdeki watt değerleri vs. ne anlama geliyor ?

İçim rahatladı sağolun

Arkadaşlar biraz daha araştırdım ve PSU için "+12V" değerinin önemli olduğunu gördüm. Anladığım kadarı ile de orada kaç yazıyorsa o kadar veriyormuş, bendeki değer 312. Az değil mi ? Bu bir sorun çıkarır mı ?
Özellikle 80+ olmayan PSU'lar ile ilgili bilgisi olanlar yaşarsa memnun olurum, öğrenmek istiyorum

@Silinen üye @Mücahit Cihat Aydoğan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…