Elektronik, moda, kozmetik, ev, ofis, anne & bebek, spor ve daha birçok kategoride milyonlarca ürünün satıldığı online alışveriş sitesi GittiGidiyor, bir eBay şirketidir.
400W güç sağlayabiliyor, yeterli olur. Elinizde varsa kullanın fakat bundan sonra mümkün oldukça özellikle PSU konusunda Everest'e yönelmemeye çalışın.
400W güç sağlayabiliyor, yeterli olur. Elinizde varsa kullanın fakat bundan sonra mümkün oldukça özellikle PSU konusunda Everest'e yönelmemeye çalışın.
Sistemimi bir daha güncelleyeceğimi sanmıyorum, PSU'yu para ile almadım eski PSU'm çok ses çıkardığı için arkadaşım vermişti o yüzden bu var ve bütçeyi yeterince düşürmeye çalışıyorum. Teşekkürler
Konu kapanmış ama yine de belirtmek isterim o güç kaynağı ile ekran kartı ya da işlemciye OC yapmazsanız iyi olur. Yapacaksanız eğer mutlaka kaliteli bir PSU alın.
Konu kapanmış ama yine de belirtmek isterim o güç kaynağı ile ekran kartı ya da işlemciye OC yapmazsanız iyi olur. Yapacaksanız eğer mutlaka kaliteli bir PSU alın.
High Power HPE-500BR-A12S 500 W Power Supply arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.