Serhathan Hectopat Katılım 23 Nisan 2015 Mesajlar 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Temmuz 2015 #1 Evga mı tercih etmeliyim msi mı ? Evga bana daha fazla fps sağlar mı ? Msi'ın soğutması daha mı iyidir ?
Evga mı tercih etmeliyim msi mı ? Evga bana daha fazla fps sağlar mı ? Msi'ın soğutması daha mı iyidir ?
Thermes Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 21 Kasım 2014 Mesajlar 5.437 Makaleler 61 Çözümler 4 29 Temmuz 2015 #2 Aralarında kayda değer fark olmaz, ikiside aynı GPU kullanıyor. Sadece 960 için değil tüm kartlarda geçerli olan bir şey.
Aralarında kayda değer fark olmaz, ikiside aynı GPU kullanıyor. Sadece 960 için değil tüm kartlarda geçerli olan bir şey.
qualityKnowledge Kilopat Katılım 13 Temmuz 2015 Mesajlar 540 Makaleler 6 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 29 Temmuz 2015 #3 Aralarında bir fark olduğunu düşünmüyorum. Aynı kart sonuçta ancak bana kalırsa EVGA daha kaliteli. Şahsi görüşüm.
Aralarında bir fark olduğunu düşünmüyorum. Aynı kart sonuçta ancak bana kalırsa EVGA daha kaliteli. Şahsi görüşüm.
BigSmoke Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 12 Mart 2015 Mesajlar 3.096 Çözümler 7 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 29 Temmuz 2015 #4 Evga daha kaliteli bileşenler kullanıyor, O.C potansiyeli daha iyi oluyor. Evga'da MSI'de seni üzmez. İkisi de alınabilir.
Evga daha kaliteli bileşenler kullanıyor, O.C potansiyeli daha iyi oluyor. Evga'da MSI'de seni üzmez. İkisi de alınabilir.