GTX 960 İçin Monitör Önerisi

tekinkoke9534

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Herkese iyi günler dilerim. Benim birkaç sorum olucak. Ben 2800TL ye bir sistem topladım. Ekran Kartı Msi gtx960 4G 4GB 128bit Ekran Kartım var. Battlefield, crysis, h1z1, Cs Go, Gta 5 gibi oyunlar oynayacağım. Bunun için bir monitör seçtim. Yalnız 60hz kafamda bir soru işareti yarattı. 120HZ 144HZ için o kadar param yok. Gecikme Süresi 1ms olan bir monitör seçtim yalnız 60hz FPSye etsiki olur mu ? Cs go oynuyorum genellıkle 1920x1080 ve 1024x768 almak istediğim FPS 250 350 arası medium ayarlarda alabilir miyim acaba? Youtube da baktım FPS değerlerine 1920x1080p full hd ayarlarda alınan FPS 210 260 FPS arası ama monitörden korkum var. Bir yardımcı olur musunuz rica etsem? Herkese kolay gelsin.
Seçtiğim ekran bu: Asus VX228H 21.5" 1ms (Analog+2xHDMI) Full HD Led Monitör Fiyatı

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet, kullanım amacına göre zaten almalı daha çok FPS tarzı oyun oynuyorsa 1 ms alması daha mantıklı olur ama eğer daha çok film izlemek, internete bakmak vb. işler yapmak ise IPS monitör 5 ms tercih edebilir. Onun için alabilirse hem büyük hemde düşük ms süreli ürün almalı bence.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı