GTX 960 İki Monitörü Kaldırır mı?

mehmeet

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar pc'me 2. bi mönitör alıcam. Bununla ilgili birkaç sorum var.
1)Monitörümdeki dvı grişini söküp öbürüne takıcam. Ana monitörüme de başka kablo takıcam ama kabloyu değiştirdiğimde monitörde bir tek arka plan resmi gözüküyor. Masaüstümdeki uygulamalarının kısayolarını göremiyorum onu tekrar getirebilir miyim?
2)GTX 960 ekran kartı 2 monitörü kaldırır mı?
3)2 monitörü de takınca mouse ve klavye geçişi nasıl olacak?
4)FPS'mi ne kadar düşürür?
Görenler hepsini birden cevaplarsa daha fazla sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ekranları yan yana koyduğunda atıyorum soldaki ana ekran yaptığın zaman sağ tarafa kaydırdığında mouse sağ ekrana geçiş yapacak. Tabi masaüstü normalde tamamen soldakinde kalır sağ tarafa pencere vs. taşırsın simge vs. o şekilde olacak. Onun dışında GTX 960 tabii ki de kaldırır daha fazlasını da kaldırır tabii ki de. Ben şirkette en dandik ekran kartıyla 2 monitör desteği yapıyordum çünkü. Ama fps konusunu bilemeyeceğim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Peki bu ana ekranı nasıl ayarlıyıcaz benim aklımda şöyle bir şey var alıcağım öbür monitörüm dvı girişli olucak ana ekranı hdmı kablosuyla bağlıyıcam ama ana ekrana hdmı bağlayınca masaüstüm görünmüyor tahminime göre dvı ı yan monitöre bağlayınca ana ekran olucak bunu nasıl ayarlarız.

keremf ana ekranı değiştirebilirmiyiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…