GTX 960 ile 144 Hz monitör kullanılır mı?

refikilhan

Megapat
Yer
Eskişehir
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Windows 11
Meslek
Emekli Asker
Merhaba, katarakt ameliyatı olduğum gözlerimi şu anda kullandığım monitör çok rahatsız ediyor. 144 Hz IPS monitör alsam, Asus NVIDIA GeForce GTX 960 GDDR5 4GB 128 bit ekran kartı ile uyum sağlar mı ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Geçmiş olsun. 75 Hz yeterli olur bence. CS:GO gibi rekabetçi oyunlar oynuyorsanız 144 Hz, TN panel alabilirsiniz ki göz sorununuz varmış. VA veya IPS alın yani. CS:GO gibi oyunlarda 144 FPS üstüne çıkarsınız. Oynadığınız oyunlara bağlı olarak 144 Hz alabilirsiniz. Ayrıca geleceğe yönelik olur.

Geçmiş olsun öncelikle. Almak istediğiniz model neydi? Alınır bu arada oynadığınız oyunlara bağlı olarak.

Şimdiye kadar herhangi bir model düşünmedim. tek isteğim ips olsun, gözlere zararı diğerlerine göre daha az olduğu söylendi, bu konuda çok fazla bilgim yok, bu nedenle sizlerin yönlendirmesi ile ekran kartıma uyum sağlayabilecek marka ve model konusunda, en doğru seçimi yapabileceğimi düşündüm.

Geçmiş olsun hocam. 144Hz biraz gereksiz bir masraf olur bana kalırsa. Şöyle güzel bir 75 Hz IPS monitör yakışır size. Eye care özelliği olan modellere yönelebilirsiniz. HP, Dell gibi markalar genelde bu özelliği barındırıyor modellerinde.
Dell SE2717H 27 '' 6ms 75Hz FreeSync (HDMI+ VGA) IPS Oyuncu Fiyatı
Bu tam size göre bence.

Önce şunu belirtmek istiyorum, bir anda bu kadar çok arkadaşımın ilgilenmesi beni o kadar mutlu etti ki anlatamam. bu nedenle hepinize çok teşekkür ediyorum. iyi ki varsınız, ms 5 in üstünde olmaz ise daha iyi olacak. ben genelde far.cry tipi oyunlar oynuyorum, ancak işim gereği bilgisayar başında çok zaman geçiriyorum.

Bence VA panel en iyisi olur. Bilgisayar başında fazla uzun zaman geçirince IPS panel belki göz yorabilir. Saçmalamışta olabilirim. VA panel önerimdir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…