GTX 960 ile Foxconn G31MXP uyumlu mu?

Mertalibabakan

Hectopat
Daha fazla  
Selam, arkadaşlar bir sitede 7 yıllık PC'ye GeForce GTX 960 takıyorlardı. Benim PC de 6 yıllık, acaba takabilir miyim? Ya da bu karta uyumlu iyi ekran kartları var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Aleyküm Selam. Bilgisayarının özelliklerini belirtirsen ona göre yorum yapılabilir. Birlikte kullanmadık sonuçta nereden bilelim sistemini değil mi ?

G31 Yonga Seti bulunan bir sistemin İşlemcisi çok iyi olmayacağından Darboğaz yapacağı kesin. Bu yüzden çalışsa bile takmanızı tavsiye etmiyorum.

G31 Yonga Seti bulunan bir sistemin İşlemcisi çok iyi olmayacağından Darboğaz yapacağı kesin. Bu yüzden çalışsa bile takmanızı tavsiye etmiyorum.
Kesinlikle. Eski bilgisayarımda g41m-s vardı. 775 pin işlemci desteği olduğu için en fazla core 2 quad takılabiliyor. En üst modellerinde bile darboğaz yaşanacktır ki bu modelleri ülkemizde bulabilmek çok zor ve pahallı. Eğer gtx 960 alacağım diyorsan sistemi neredeyse komple değiştirmen gerek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…