GTX 960 ile Uyumlu Anakart ve İşlemci Önerisi

ArdaMTL

Femtopat
Daha fazla  
GTX 960 ile i5 4690'lı setler iyi bir tercih olabilir fakat eski olması, DDR3 RAM'ler kullanması ve upgrade seçeneklerinin pahalı ve kısıtlı olması gibi sorunlar var, bütçe çok azsa ne kadar sevmesem de ASRock set tek çare olabilir fakat 3000'e kadar çıkıyorsa az üstüne koyun AM4 toplayın.

AM4 lere baktim ama onlarda sadece ddr4 uyumlu onun için ekstra ram de almam gerekecek ztn suan elimde 16gb ddr3 ram var.
Ddr3 ile uyumlu onerirmisiniz acaba?

AM4'lere baktim ama onlarda sadece DDR4 uyumlu onun için ekstra RAM de almam gerekecek zaten şu an elimde 16 GB DDR3 RAM var.
DDR3 ile uyumlu önerir misiniz acaba?

Alırken DDR3 sistemin ölü yatırım olduğunu ve tavsiye etmediğimi belirteyim ama tercih sizin.
Linkteki i7 işlemcinin daha fazla çekirdeği var ve Param Güvendesi açık mümkünse i7 işlemciyi alın.

Peki teşekkür ederim

Zaten şuanlik kullanmak için alicam ilerde 3000 veya 4000li sisteme geçmeyi planliyorum.

Hocam anlıyorum bütçeniz kısıtlı. Ama hemen değil de birkaç ay daha para biriktirip AM4 sistem toplasanız daha mantıklı gibi. Bugün işlemci alırsınız, bidahaki ay anakart vs. gibi. İleride sistemi yükseltmekde daha müsait.

I7 islemcinin saticisina mesaj attım cevap verirse onu alabilirim olmazsa i5 4690k ya bakicam.

Dediğim gibi zaten suanlik oynadığım oyunları daha rahat açsam yetecek ileride direk 3000 veya 4000li sistem toplamayı planliyorum.

Şundan dolayı dedim; ben de kardeşimi eski sistemden 5600X-B550 ikilisine geçirdim. MSI B550A-PRO anakartı 2bin TL'ye denk getirmiştim. 5600X i de 2.5k ya almıştım. Kendisi çağ atladı. Tabii karar sizin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…