GTX 960 mı GTX 750 Ti mı Almalıyım ?

Fiyatını hak etmiyormuş. Burda çok bilmişlik yapacağınıza açın ekran kartının 2-3 videosuna bakın oyunlarda nasıl performans veriyor diye.
Adam gibi düzgün konuşun. Burası diğer forumlara benzemez. R9 285 ve R9 280x, GTX960 kartına nazaran daha iyi bi' kart. Lütfen R9 285 vs GTX960 yazarak arama motoruna görsellerine inceleyin.

Bilmişlik falan da yapmadım bu arada. Nereden uyduruyorsunuz acaba? Fanboyluk yapmayın.

Bana göre de 960 fiyatını haketmiyor 800 tl vereceksin 2 gb 128 bit gerçekten az. Ama lütfen tartışma başlatmayalım.

Monitörüm 1366x768 pixel. Bu monitör ile oynayacağım. Fazla bir fps farkı olur mu aralarında. Bu ikisi dışında ve nvidia dışında ekran kartı düşünmüyorum.

Kardeşim gtx 750 ti yeterli bence çünkü gtx 960 için nerdeyse iki 750 ti parası vereceksin değmez cebinde kalsın paran.

Nvidia yı daha çok seviyorum aslında, ama bilmiyorum gerçekten amd de olabilir sistemim şu hangisi uyarsa kafam karıştı açıkcası .
Anakart : ECS H61H2-M12 V: 1.0
İşlemci : Intel Core i3-3220 3.30 GHz
Ram : 4 gb 1333 MHz tek kanal
Ekran Kartı : Nvidia GeForce 405
Power S. : 300 w (değiştireceğim)

Bence bu sisteme gtx 750 ti ekle sistem toplamana gerek yok. Eğer grafik delisi değilsen.

Bana göre de 960 fiyatını haketmiyor 800 tl vereceksin 2 gb 128 bit gerçekten az. Ama lütfen tartışma başlatmayalım.
Bilmeden yorum atmayın. Tamam vram önemli yeni nesil oyunlar için ama mimari önemlidir. Bit değeri artik pekde önemli değil bunu yeni teknolojilerle yapiyorlar. Technopat ekran karti incelemelerine bakarsan görürsün.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…