Gtx 960 mı r9 285 mi?

Tan Tünay

Hectopat
Daha fazla  
Hangisini tercih etmeliyim? Nedenleriyle yazar mısınız?

Son düzenleyen: Moderatör:
Gtx 960 daha az yakar ama r9 285 daha güçlğ diye biliyorum

Daha fazla FPS istiyosan ve iyi bir güç kaynağın varsa bence R9 280x almalısın eğer bana göre değil diyorsan GTX 960 4G modeli düşünülebilir.

GTX 960, R9 285 e göre 4-5 FPS az performans verir, ama GTX 960 gerek overclockla rahatlıkla GPU sunun 1500 MHz ye yükseltilebilmesi, gerekse MFAA, TXAA, Nvidia PCSS, DSR ve G-SYNC gibi ek teknolojiler, ek yazılım destekleri, sürücü güncellemelerinin performansa katkısı ve Geforce Experience yazılımı sayesinde oyunları tek tuşla optimize etmenin verdiği rahatlık bakımından kesinlikle GTX 960 alınmalı.

Arkadaşım bence önceki yorumlarda da denildiği gibi R9 280Xi alman senin daha fazla yararına olacaktır. Fakat Gtx 960 yeni nesil mimarisi ve geleceğe dönük yazılım güncellemeleri ile sana gelecek vaad eden bir kart olacaktır. İlla R9 285 ile Gtx960 arasında bir seçim yapacaksan Gtx 960 daha iyi performans verir. Bir şey daha sana söylemek istiyorum ekran kartını MSI Nvidia GeForce GTX 960 4GB 128Bit GDDR5 (DX12) PCI-E 3.0 Fiyatı Bu ekran kartını alırsan R9 290 ayarında olabilir ayrıca Twin Frozer soğustma sistemiyle rahatca oc edebilirsin. Tabiki öncelikli karar senin sistemi kullanacak olan sen sin.

GTX 960 daha az yakar ama R9 285 daha güçlğ diye biliyorum
R9 285 değil Gtx 960'ın Amd tarafındaki rakibi R9 280x Sapphire daha verimli olacaktır.

Benim Tercihim R9 285 oldu aldım kullanıyorum ve memnunum.
Çekirdeği yeni mimari olduğundan Yazılım güncellemelerinden eksik kalacağını da düşünmüyorum.

Yarın veya çarşamba günü R9 380X GCN1.2 mimarisi yani tonganın yeni modeli ve aynı fiyat Yani R9 285 aynı fiyata satılcak diye biliyorum bence şu anda beklemek en iyisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…