GTX 960 Mini itx Sistem Toplama

YiğitZ97

Kilopat

• Arkadaşlar böyle bir sistem topladım sizce bu sistemin neresi kısılabilir veya artırılabilir?
  • Bir sorum daha olacak sizce böyle bir sistem için çok mu pahalı?
  • Bir sorum daha var sizce ATX sistem mi MİNİ İTX sistem mi? İkisininde bazı noktalarda avantajı var...

1. Her şey yerli yerinde.
  2. 4000 TL'ye GTX 970 sistem toplanabildiği gerçeğini göz ardı edersen pahalı değil
  3. Mini-ITX derim kişisel tercihimi sorarsan.

1. Görüşlerin için teşekkür ederim.
2. Peki neleri kısarak GTX 970 veya 980'li bir sistem topllanabilir?

1. Görüşlerin için teşekkür ederim.
2. Peki neleri kısarak GTX 970 veya 980'li bir sistem topllanabilir?
Kasa + güç kaynağından kısabilirsin.
Anakartı (OC meraklısı değilsen) daha düşük bir model alabilirsin aynı şekilde işlemciyi de kısabilirsin.
Sıvı soğutma yerine Cooler Master Hyper 212 Evo tercih edebilirsin.
Artan para ile de ssd alabilirsin.

Aslında şunu düşündüm silverstone sugo sg05 alıcam ama içindeki 450w psu asus 970 mini itx karta yeterli olurmu ?

450 Watt yetiyor. Ama upgrade yapman zorlaşır. Bence 250D gayet iyi ve o PSU ne? Zaten SLİ diye birşey yok Mini ITX sistemde. Dolayısıyla Corsair CX600M bence çok daha iyidir. Bende Mini ITX sistem toplayacağım ve GTX 960 2500 TL ye rahat rahat sığıyor. Bence ekran kartını GTX 970 yapman yararına olur.

Cx600m stoklarda yoktu bende CoolerMaster G650m'i tercih ettim ama 970 ile ilgili aklımda sorular takıldı işte CW sorunu 3.5 gb olması vs...
Bu yüzden 960 tercih etmiştim. Cs750m'i tercih etmemin sebebi ise aslında 80+ Gold olmasıydı...
Vede Amazonda sfx 600w Güç kaynağı satılıyordu ilerde belki onunla upgrade ederim diye düşünmüştüm.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…