Sapphire zamanının en iyisiydi, son birkaç yıl düşüş yaşasa da şu an oldukça iyi bir marka. Hani boş yere çamur atamaya gerek yok. Ama Zotac kalite açısından gerçekten ( Diğer markalara oranla ) iyi değildir. Bütçe açısından tercih edilebilir ama bir alternatif varsa, başka marka alınmalı. MSI GTX 960 4G modelini bekleyip almanızı öneririm. Ve eğer isterseniz, R9 380 modeline de bakabilirsiniz. Eğer bütçe zorlayamam ucuza alayım derseniz, Zotac' da o kadar üzmez sizi. Korkmayın yani
. Ama amaç sadece oyunsa R9 380 öneririm. Tabi benim gibiler için hafif derecede de olsa render önemli olduğu için GTX 960 oyun dahil her işinizi rahatça görür.
Ayrıca powercolor ne kadar kalitesiz olsa da ben neredeyse hiç şikayet almadım. Sadece bir arakadaşta ısınma problemi olmuştu o da garanti ile değiştirildi. Kısaca markada, modelde değil, kullanıcıda bitiyor bu iş. Ancak hala Sapphire' nin bir önceki mimari ile yaptığı kartları tavsiye etmiyorum. Çoğunu kullandım ve pek iç açıcı değil. Ama bu seneki ( 2015 sonu dahil ) modelleri oldukça iyi ve rahatlıkla alınabilir.