GTX 960 MSI Mı Zotac Mı?

Zotac, Sapphire gibi markaları tercih etmeyin. MSI alın.

Birde yazıyı kalınlaştırıp altını çizmiş. Elinde olsa arka plandan gerilim müziği çaldıracak.

Zotac ve Sapphire'i tercih etmeyin demişsin ama sebebini belirtmemişsin. Bu şekilde bir yorum yapmak çok sakıncalı. Bir bildiğin var ise aydınlat bizi. Öyle bu markaları tercih etmeyin deyip çekilmek olmaz. Neden tercih etmeyelim? Bana Sapphire ve Zotac'ın kötü birer marka olduğuna dair bir tane olsun kanıt göster. Yalnız rica etsem bu kanıt çöp sitelerden değil daha orijinal ve bilindik benchmark sitelerinden hatta mümkünse video test ile olsun.

Evet arkadaş marka sormuş ama almışken o paraya daha fazla performans alabilir değil mi ? r9 380 gtx 960 dan daha performanslı bir karttır bazı oyunlarda 15 20 fps e kadar çıkabiliyor fark sallamasyon bir bilgi degil bu izlediğim karşılaştırmalarda gördüm sapphire ve zotac da tercih edilebilir. ikisinden hangisi dersen sapphire derim ama ben MSİ nin soğutma sistemini ve kartlarını seviyorum. Şuan r9 380 30tl daha ucuz.30 tl daha az fiyat daha çok performans iyi bence.

Buyrun bunuda forumdaki bir arkadaştan aldım gtx 960 yerine 35tl daha az verip daha fazla performans alabilirsiniz.

Hep yanlış anlaşılan birşey var Sapphire Kart üretemez ne bileyim Zotac kablo işindeydi Powercolor Ekran üretiyordu felan Ona bakarsanız Asus'ta anakart üretiyor başka hiçbir işte iyi olduğunu görmedim MSI Bilgisayar parçası ile alakası olmayan bir firmaydı Şimdi MSI ve Asus'un ekran kartlarına bakın kötüler'mi ? Değiller Sapphire'ın kartlarına bakın Kötüler'mi ? Kullanmayıp eleştiren kişiler yüzünden çıkıyor bu ikilemler hep AMD ve Intel savaşıda böyle çıktı Intel kullanmayan adam Intel'i kötüleri AMD Kullanmayan adam ondan bundan duyup Isınıyor dedi Tamam ısınıyor bu yüzden ucuz Üretim Maaliyeti ucuz ancak 40 - 50 Liralık bi Cooler ile çözülen bir sorun ve Bu sorunu çözerseniz size Beklediğinizden daha fazla performans verecektir

Yani Kısacası markalara takılmayın Sapphire'da kullandım Zotac'ta AMD'de Kullandım Intel'de MSI'da Kullandım Asus'ta XFX'te kullandım Powercolor'da Markalara değil Markanın sunduğu özelliklere bakın

Güzel arkadaşım msi al gayet iyidir zotac'a pek iyi diyemem ama sen bilirsin.

Peki madem bu kadar iddialasınız tartışmaya (Kavga Değil) Konuşalım neden ben bu kadar çok ekran kartı değiştirmiş adamım ben neden hiçbir kartımda sorun yaşamadım kullanan tanıdıklarım neden yaşamıyor ben şimdi buraya gelip yaşadım desem herkes inanır ama yaşamıyorum deyince yalan söylemiş'mi oluyorum İnsanlar hep duymak istediklerine inanır

Sapphire zamanının en iyisiydi, son birkaç yıl düşüş yaşasa da şu an oldukça iyi bir marka. Hani boş yere çamur atamaya gerek yok. Ama Zotac kalite açısından gerçekten ( Diğer markalara oranla ) iyi değildir. Bütçe açısından tercih edilebilir ama bir alternatif varsa, başka marka alınmalı. MSI GTX 960 4G modelini bekleyip almanızı öneririm. Ve eğer isterseniz, R9 380 modeline de bakabilirsiniz. Eğer bütçe zorlayamam ucuza alayım derseniz, Zotac' da o kadar üzmez sizi. Korkmayın yani . Ama amaç sadece oyunsa R9 380 öneririm. Tabi benim gibiler için hafif derecede de olsa render önemli olduğu için GTX 960 oyun dahil her işinizi rahatça görür.

Ayrıca powercolor ne kadar kalitesiz olsa da ben neredeyse hiç şikayet almadım. Sadece bir arakadaşta ısınma problemi olmuştu o da garanti ile değiştirildi. Kısaca markada, modelde değil, kullanıcıda bitiyor bu iş. Ancak hala Sapphire' nin bir önceki mimari ile yaptığı kartları tavsiye etmiyorum. Çoğunu kullandım ve pek iç açıcı değil. Ama bu seneki ( 2015 sonu dahil ) modelleri oldukça iyi ve rahatlıkla alınabilir.

Konuyla alakasız olucak ama sizinde fikrinizi almak istiyorum sizce benim topladığım sistem nasıldır?
i5 6500 skylake 3.2 ghz işlemci
msi h110m pro-vh anakart
8gb tek modül gskill veya hyperx 2400mhz ram
MSİ R9 380 4gb ekran kartı
WD 1TB 7200rpm hdd
zalman z11 neo kasa
bi sorum daha olacak benim elimde 400w 80+ güç kaynağı var 12v dan 365watt veriyor sizce bu sisteme yeterli olurmu olursa kasayı değiştirmeme gerek kalmayacak.Beni rahat 4 5 sene sorunsuz götürebilecek bir sistem midir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…