GTX 960 Oyun Sistemi

HiddenBladeZed

Hectopat
Daha fazla  
2500 TL'lik bir oyun PC'si toplamak istiyordum. Bir kere alacağım için doğru tercih yapmak istiyorum ve FPS'den ödün vermek istemiyorum. Ekran kartını GTX 960 128 bit 4 GB mı tercih etmeliyim r9 380 256 bit GB mı ve topladığım PC ile FPS sıkıntısı çeker miyim ?

image.jpeg

Son düzenleyen: Moderatör:
Alabiliyorsan RX470 tercih etmelisin. Fakat bütçem yetmiyor diyosanda eski bir gtx 960 kullanıcısı olarak seni üzmeyeceğine emin olabilirsin . 4Gb mi 2 Gb mi dersen, kesinlikle 2 Gb öneriyorum 9 aylık kullanma sürümde hiç bir oyunda belleğin yetersiz geldiğini görmedim bundan sonrada olacağını sanmıyorum. Bu yüzden alacaksan gtx 960 2gb modeli ve Msi markasını tercih etmeni öneririm artan paraylada bir ssd sıkıştırılabilir.

Alabiliyorsan RX470 tercih etmelisin. Fakat bütçem yetmiyor diyosanda eski bir gtx 960 kullanıcısı olarak seni üzmeyeceğine emin olabilirsin . 4Gb mi 2 Gb mi dersen, kesinlikle 2 Gb öneriyorum 9 aylık kullanma sürümde hiç bir oyunda belleğin yetersiz geldiğini görmedim bundan sonrada olacağını sanmıyorum. Bu yüzden alacaksan gtx 960 2gb modeli ve Msi markasını tercih etmeni öneririm artan paraylada bir ssd sıkıştırılabilir.
bende gtx 960 2g kullanıyorum beni üzmedi ama performansı 2g ye göre yüksek bir kart ve 2g düsük kalıyor kartın performansına göre 4g daha iyi bir seçenek olacaktır 30 tl fark ile .

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı