Çin'den ekran kartı getirttim. Bir sistem toplamaya karar verdim, sistemimde kullanacağım parçalar şunlar;
GTX 960 2 GB OC single fan
Xeon X3440 işlemci
P55 anakart
500 GB 7200 RPM HDD
550W 80 Plus bronz PSU
Fakat bütün parçalar gelmediği için ekran kartımı eski sistemime takmaya karar verdim taktım gayet normal çalışıyordu fakat eski sistemimde Quad Core2 Q6600 kullandığım için düşük FPS'leri görüyordum. Sağ tıklayıp yenileye doğru fareyi götürdüğümde hafif mavileşmesi gerekiyor fakat olmuyor ve Windows 10 arama yerinde uygulama arattığımda ikonların pixeli gözüküyor gibi. Monitörüm 1360x768 destekliyor ve VGA olduğu için dönüştürücü kullanıyorum. Sorun ekran kartında olabilir mi acaba, bozuk ise iade edeceğim ve renkler sıkıntılı.
Monitörün ya da ekran kartı driver'ının konsantrast ayarları falan bozuk olabilir mi acaba? Monitör üzerindeki tuşlarla ve de Nvidia kontrol panelinden o ayarlara göz atmayı deneyebilirsiniz.
Monitörün ya da ekran kartı driver'ının konsantrast ayarları falan bozuk olabilir mi acaba? Monitör üzerindeki tuşlarla ve de Nvidia kontrol panelinden o ayarlara göz atmay deneyebilirsiniz.