GTX 960 Sistem 2000 TL'ye Alınır Mı?

İntrasty

Kilopat
Evet arkadaşlar 2. el bu sistem bu fiyata alınır mı gönül ister ki daha iyi sistemler ama durumum el vermiyor. En korktuğum kısım işlemci bana düşük geldi.

GTX 960 4 GB.
AMD pheonem X4 965.
16 GB RAM (soğutuculu)
256 GB SSD.
1 TB harddisk.
Yanında 22 Inc monitör klavye ve mouse var.

Biraz zorlayın pazarlik için 1800-1900₺ falan kapatabilirseniz guzel duruyor bence. Malûm 2.el piyasası uçtu. GTX 960 kötü bir GPU sayılmaz.

***Düzeltme: İşlemciyi X950 sandım hocam. AM4 tabanlı olan. İşlemci baya eski. Çok yanaşmayın.

Eski nesil bir işlemci ve 140W TDP değerine sahip. DDR2 platformunda görünüyor eski olduğunu düşünüyorum. Intel tarafında 2.nesil i5'lerle yakın bir performans gösteriyor. Bazı yerlerde gerisinde kalıyor. Seçim size kalmış.

GTX 960 değil onu besleyecek bir işlemci zaten yok. RAM miktarı ve yanında verilenlere kanmayın. Alınmaz. 1200 AF, B450M S2H, 8 GB RAM 3000 MHz ve diğer parçaları indirimde ya da bütçe biriktirip alın. İkinci el RX 570 ile çok iyi olur bu şekilde.
Şimdiki bilgisayarda R7 240 GPU i3-2120 CPU var bunla 1-2 sene idare edeceğim sonra 1060'lı kasa alırım.
O Darboğaz ile senin PC'den fazla bir performans veremez zaten. Elinizde bunla idare edip, iki sene sonra Ryzen sisteme geçin. Alınmaz.

Eski nesil bir işlemci ve 140W TDP değerine sahip. DDR2 platformunda görünüyor eski olduğunu düşünüyorum. Intel tarafında 2.nesil i5'lerle yakın bir performans gösteriyor. Bazı yerlerde gerisinde kalıyor. Seçim size kalmış.

2. Nesilin bayağı gerisinde kalıyor. En az %50 tek çekirdek farkı var. Hatta K serisinin yarısı bile değil tek çekirdekte.

2700-2800 gibi 2600K + 970 sistem bulursunuz diye düşünüyorum. Bu ikili gayet uyumlu.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı