GTX 960 sistem alınır mı?

Bütçe
1800

ErdemSz

Hectopat
Daha fazla  
Xenon X3440 3.6 GHz OC + Snowman M200
GTX 960 2 GB
8 GB RAM 1600 MHz
120 GB SSD + 500 GB HDD
300 Watt PSU + ama PSU Max kapasite 425 Watt yazıyor üzerinde. Marka Hadron ATX PSU

Güç kaynağı sıkıntı çıkar mı? Alacağım arkadaş sistemde herhangi bir sorun olmadığını söyledi. PSU'nun yettiğini söyledi. Ayrıca sistemin 1800 TL fiyatı var.

Evet. PSU biraz kötü doğrusu. Ama sistem idare eder. Bellek 2x4 mü?

Evet. PSU biraz kötü doğrusu. Ama sistem idare eder. Bellek 2x4 mü?

Evet 4x2 fakat PSU yetmeyebilir mi? Çünkü normal kapasite 300 Watt Max kapasite 425 Watt diyor. Biraz kafam karıştı açıkçası bilen bir arkadaş yok mu? Beni aydınlatsın.

Evet 4x2 fakat PSU yetmeyebilir mi? Çünkü normal kapasite 300 Watt Max kapasite 425 Watt diyor. Biraz kafam karıştı açıkçası bilen bir arkadaş yok mu? Beni aydınlatsın.
Normal olarak 300W çekiyor ama full kapasite kullanınca 425 W kadar çekebiliyor. Ama sağlıklı bir PSU denilemez. 80+ 400W PSU daha rahat olur sizin için.

Normal olarak 300W çekiyor ama Full kapasite kullanınca 425 W kadar çekebiliyor. Ama sağlıklı bir PSU denilemez. 80+ 400W PSU daha rahat olur sizin için.

Anladım. Bilgisayar aniden kapanma durumu olur mu? Güç yetersizliğinden.

1800TL sistem için iyi biraz daha pazarlık yapabilirseniz yapın. PSU boştayken sıkıntı çıkarmaz ama yük altındayken sıkıntı çıkarabilr. Hadron gibi markalara güvenmeyin bozulursa falan sisteminize büyük zarar verebilir. Eğer sistemi alacaksanız ilk fırsatta güç kaynağını değiştirmenizi öneririm.

Hocam sistem fiyatı 2000 TL idi 1800 TL'ye indi son. Ben eski sistemimde de kullanıyordum aynı PSU aynı değerlere sahip hiçbir sorun çıkarmadı. Sistem FX 6100 ve GTX 1050 idi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…