Çözüldü GTX 960 sistem FPS sorunu

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Serkan37

Hectopat
Daha fazla  
Yeni topladığım kasadaki Fps sorununu bi türlü çözemedim. Artık bi parçanın bozuk olduğunu düşünüyorum. Anlamadığım için 3 oyunda Low ve Ultra ayarlarda cpu, gpu bilgilerini resimledim.
Aida64 ile test yaptım. Vatan'a götürsem adamlar anlamıyacak ve geri yolluyacaklar kasayı.
Bu yüzden burada diğer konularımı birleştirerek bi konu açmak istedim.

Sistemim şöyle;
  1. i5 6500
  2. MSI GTX 960 4GB
  3. Kingston 8GB Hyperx fury black DDR4 2666MHz
  4. Asus z170-k
  5. Sandisk 128GB SSD
  6. WD blue 1TB HDD

Sorun sizce hangi parçada? Yazılımsal olması çok az ihtimal, bütün işletim sistemlerinde denedim ve bütün sürücüler güncel. Güncel sürücülerden hariç eski sürümleride denedim ama malesef sonuç aynı. Sorunun neyde olduğunu bilsem servise yolluyacam ama bi türlü bulamadım. Yardımlarınızı bekliyorum...

Son düzenleyen: Moderatör:
GTX 960'dan memnun musunuz ve sistemi kaç TL'ye topladınız?

Sistemi yaklaşık 32 gün önce 3000 TL'ye vatan'dan toplamıştım. Valla GTX 960'dan memnun musunuza cevap vermek için çok erken. Çünkü sistemimde bi sorun vardı ve yeni düzelttik.
Ama düzelttikten sonra attığım oyun içi resimlere bakabilirsin.

Sonunda yani, 32 gündür uğraştırıyor

Sorunun çözüldüğüne sevindim dostum. Ekranda karıncalanma olayı beyaz internet sayfalarında ve oyunlarda da olur. Monitörden girişinden kaynaklıdır. Büyük ihtimal VGA girişi kullanıyorsundur. Eğer monitöründe VGA girişi dışında HDMI veya DVI varsa onları kullanırsan sorun düzelecektir. Onun dışında VGA-DVI dönüştürücü kabloları kullanarak sorunu bir nebze azaltabilirsin ancak düzelmez. Net çözüm için HDMI veya DVI girişini kullanmalısın. İyi günler

Merhabalar Arkadaşlar, bende bios ve anakart chipset'ini guncellemek istiyorum. Ama benim anakartım baya eski sizce güncelleme sonrası performans artışı olur mu. Ayrıca şuanda okadar kötü performans almıyorum. Ve sistemim imzamda mevcuttur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…