GTX 960 Sistem GTA 5 Kaldırır mı?

King_Casanova

Kilopat
Merhaba arkadaşlar.
  • GTX 960 2 GB
  • i5 4570
  • 4 GB RAM
GTA 5 kaldırır mı? FPS dropları yaşar mıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Yaşamazsın ama 4GB RAM daha alırsan daha iyi performans alırsın ve takılma olmaz. Genel olarak yüksek ayarlar ve 1080p'de 70-80 FPS alıyorsun ve bu çok iyi bir değer. Kesin değerler için şu videoya bak:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

RAM'i en az bir 8 yapmanız lazım yoksa çok fazla takılma yaşarsınız.

Yaşamazsın ama 4GB RAM daha alırsan daha iyi performans alırsın ve takılma olmaz. Genel olarak yüksek ayarlar ve 1080p'de 70-80 FPS alıyorsun ve bu çok iyi bir değer. Kesin değerler için şu videoya bak:

Çözüm
Ben i5 7200U 2.50-2.70GHz işlemci
AMD Radeon 520 2GB ekran kartı
4GB Samsung DDR4 2133MHz RAM
sistemli laptopta oynuyorum ama çok drop giriyor. 4GB daha RAM ekleyebilirsen daha iyi olur.

GTX 750Tİ, 4GB DDR3 1060MHz RAM, İ5 650 ile GTA V'te high ayar ve 1600x900p'de 50-55 ortalamasında bir FPS aldım. RAM'i yükseltmene gerek yok. Kartı tak, Very high ayarlara al ve keyfine bak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…