GTX 960 Sistem Kapanması

JrauJr

Hectopat
Daha fazla  

Recep ve Ali hocamızın şubat ayı sistemini 2 - 3 hafta önce topladım şu şekilde:

Anakart MSI H170M PRO-VDH
İşlemci Intel Core i5-6500
Ekran Kartı MSI GTX 960 GAMING 2G
Bellek HyperX FURY Black 8GB Kit 2666MHz CL15
Depolama WD 3.5″ 1TB Caviar Blue 7200 RPM
SSD Kingston 120GB HyperX FURY
Kasa Cooler Master Silencio 352
Güç Kaynağı Cooler Master RS-600 G 80+ Bronze 600W
Monitör ASUS 23.6″ VP247T

Fan olarak kutudan çıkan varsayılan fanı kullandım. Dün oyun oynarken(Medal of Honor Warfighter) son ayarlarda birden PC kapandı güç tuşuna basmama rağmen açılmadı(tabi çok tırstım) tam kasayı çıkarırken kendi kendine açıldı. Sonra dedim aha CPU sıcaklığından kapandı. Olayı anladım.. Neyse sorum şu ikinci oynamamda sıcaklıkları kontrol edereken oynamaya başladım max 50 görünüyordu 1 dk'lık gözüm kaydı bakamadım tak yine kapadı kendini.. Birden 70 80 olmayacağına göre 52 53'de felan kapandı. Bunu nasıl düzeltebiliriz? Tavsiyeleriniz nelerdir? En fazla kaç derece olmalı.. (Fan işini param olduğunda çözeceğim.) Şu an ki tavsiyelerinizi alabilirsem sevinirim. İyi forumlar..

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, açıkçası PSU'ya pek ihtimal vermiyorum ama yinede kontrol etmekte fayda var nasıl kontrol edebiliriz? Ekran kartı overclock yapmadım ve fanıda otamatik zaten ısındığı zaman açıyor ve soğutyor. WİN 10.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…