Kyoroch Hectopat Katılım 5 Ağustos 2015 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ağustos 2015 #1 Merhaba arkadaşlar, bu sistemi bu hafta içi almayı düşünüyorum. Sizce nasıl olmuş? Daha iyisi olabilir mi?(Bu fiyata)
Merhaba arkadaşlar, bu sistemi bu hafta içi almayı düşünüyorum. Sizce nasıl olmuş? Daha iyisi olabilir mi?(Bu fiyata)
InMyHell Kilopat Katılım 26 Mayıs 2015 Mesajlar 396 Makaleler 3 Yer Kocaeli Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ağustos 2015 #2 Toplanılan yer; www.sinerji.gen.tr Overclock yapılmayacağı için soğutucuya gerek yok.
laroz Megapat Katılım 6 Aralık 2013 Mesajlar 283 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ekim 2020 #3 Kardeşim tam olarak emin olmamakla beraber almak istediğiniz işlemcinin stok soğutucusu mevcut diye biliyorum. Araştırın ve soğutma konusunda yeterli ise ayrı bir CPU soğutucusu almanıza gerek kalmayabilir.
Kardeşim tam olarak emin olmamakla beraber almak istediğiniz işlemcinin stok soğutucusu mevcut diye biliyorum. Araştırın ve soğutma konusunda yeterli ise ayrı bir CPU soğutucusu almanıza gerek kalmayabilir.