C Crimeron Hectopat Katılım 22 Haziran 2020 Mesajlar 463 Çözümler 2 5 Temmuz 2021 #1 Bilgisayarımda oyun dahil Denetim Masası'ndan ses yerine giriyorum, o da yanıt vermiyor. Ekran kartım GTX 960. Ekran kartını da güncelledim. Var mı bir fikri olan?
Bilgisayarımda oyun dahil Denetim Masası'ndan ses yerine giriyorum, o da yanıt vermiyor. Ekran kartım GTX 960. Ekran kartını da güncelledim. Var mı bir fikri olan?
CHILLSOULFLY Hectopat Katılım 28 Aralık 2020 Mesajlar 257 Çözümler 1 Yer Gallifrey Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Temmuz 2021 #11 BenimadımYusuf dedi: (döneminin) Genişletmek için tıkla... 5 yıl öncesi hocam. GTX960 küçümsenecek bir kart değil. RX550 GT1030 GTX 1050 Bu gibi ekran kartlarını performans olarak geçiyor. Artı 0 Eksi
BenimadımYusuf dedi: (döneminin) Genişletmek için tıkla... 5 yıl öncesi hocam. GTX960 küçümsenecek bir kart değil. RX550 GT1030 GTX 1050 Bu gibi ekran kartlarını performans olarak geçiyor.
SEMIKAANCAKIR Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Ağustos 2020 Mesajlar 24.226 Makaleler 2 Çözümler 57 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Temmuz 2021 #12 BenimadımYusuf dedi: RTX 3090 çıktı... Genişletmek için tıkla... Yani? Yeni seri çıkınca eskisi çöp mü oluyor? 960 hala güçlü bir kart ve oyunların %95'ini akıcı oynatabiliyor. Artı 0 Eksi
BenimadımYusuf dedi: RTX 3090 çıktı... Genişletmek için tıkla... Yani? Yeni seri çıkınca eskisi çöp mü oluyor? 960 hala güçlü bir kart ve oyunların %95'ini akıcı oynatabiliyor.
KS KS C Crimeron Hectopat Katılım 22 Haziran 2020 Mesajlar 463 Çözümler 2 5 Temmuz 2021 #13 Emrullah Önemli dedi: Buradan: Visual C++ Redistributable Runtimes All-in-One (May 2021) Download İndirin klasörü açtıktan sonra install.bat dosyasını sağ tık yapıp yönetici olarak çalıştırın. Genişletmek için tıkla... WinRAR'ı açtım ve WinRAR yanıt vermedi. Klasöre çıkartıp açtım. Durum o kadar vahim şu an. Artı 0 Eksi
Emrullah Önemli dedi: Buradan: Visual C++ Redistributable Runtimes All-in-One (May 2021) Download İndirin klasörü açtıktan sonra install.bat dosyasını sağ tık yapıp yönetici olarak çalıştırın. Genişletmek için tıkla... WinRAR'ı açtım ve WinRAR yanıt vermedi. Klasöre çıkartıp açtım. Durum o kadar vahim şu an.
CHILLSOULFLY Hectopat Katılım 28 Aralık 2020 Mesajlar 257 Çözümler 1 Yer Gallifrey Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Temmuz 2021 #14 BenimadımYusuf dedi: Rtx 3090 çıktı ... Genişletmek için tıkla... O zaman 2 sene sonrada GTX 1080Tİ kullanılmaz bir kart olacak? Alakası olmayan şeylerden bahsediyorsunuz hocam. Artı 0 Eksi
BenimadımYusuf dedi: Rtx 3090 çıktı ... Genişletmek için tıkla... O zaman 2 sene sonrada GTX 1080Tİ kullanılmaz bir kart olacak? Alakası olmayan şeylerden bahsediyorsunuz hocam.
SEMIKAANCAKIR Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Ağustos 2020 Mesajlar 24.226 Makaleler 2 Çözümler 57 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Temmuz 2021 #15 Crimeron dedi: WinRAR'ı açtım ve WinRAR yanıt vermedi. Klasöre çıkartıp açtım. Durum o kadar vahim şu an. Genişletmek için tıkla... Çok değişik bir sorun hocam. Acaba bir program ekran kartınımı sömürüyor? Kaspersky indirip bir tarama yapar mısınız virüs vardır belki. Artı 0 Eksi
Crimeron dedi: WinRAR'ı açtım ve WinRAR yanıt vermedi. Klasöre çıkartıp açtım. Durum o kadar vahim şu an. Genişletmek için tıkla... Çok değişik bir sorun hocam. Acaba bir program ekran kartınımı sömürüyor? Kaspersky indirip bir tarama yapar mısınız virüs vardır belki.
KS KS C Crimeron Hectopat Katılım 22 Haziran 2020 Mesajlar 463 Çözümler 2 5 Temmuz 2021 #16 SEMIKAANCAKIR dedi: Çok değişik bir sorun hocam. Acaba bir program ekran kartınımı sömürüyor? Kaspersky indirip bir tarama yapar mısınız virüs vardır belki. Genişletmek için tıkla... Yüklendi ve düzelmedi. Dediğinizi yapayım bir. Bir de işlemcim i3 6100 darboğaz yapıyor olabilir mi? Elontidirax dedi: Bu ekran kartı ile kasma ve donmalar yaşamaması lazım gibi masaüstünde. Genişletmek için tıkla... Aslında hiç yoktu. Son zamanlarda başladı. Artı 0 Eksi
SEMIKAANCAKIR dedi: Çok değişik bir sorun hocam. Acaba bir program ekran kartınımı sömürüyor? Kaspersky indirip bir tarama yapar mısınız virüs vardır belki. Genişletmek için tıkla... Yüklendi ve düzelmedi. Dediğinizi yapayım bir. Bir de işlemcim i3 6100 darboğaz yapıyor olabilir mi? Elontidirax dedi: Bu ekran kartı ile kasma ve donmalar yaşamaması lazım gibi masaüstünde. Genişletmek için tıkla... Aslında hiç yoktu. Son zamanlarda başladı.
SEMIKAANCAKIR Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Ağustos 2020 Mesajlar 24.226 Makaleler 2 Çözümler 57 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Temmuz 2021 #17 Crimeron dedi: Yüklendi ve düzelmedi. Dediğinizi yapayım bir. Bir de işlemcim i3 6100 darboğaz yapıyor olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Sanmam hocam besliyordur diye düşünüyorum. Artı 0 Eksi
Crimeron dedi: Yüklendi ve düzelmedi. Dediğinizi yapayım bir. Bir de işlemcim i3 6100 darboğaz yapıyor olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Sanmam hocam besliyordur diye düşünüyorum.
CHILLSOULFLY Hectopat Katılım 28 Aralık 2020 Mesajlar 257 Çözümler 1 Yer Gallifrey Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Temmuz 2021 #18 Crimeron dedi: Yüklendi ve düzelmedi. Dediğinizi yapayım bir. Bir de işlemcim i3 6100 darboğaz yapıyor olabilir mi? Aslında hiç yoktu. Son zamanlarda başladı. Genişletmek için tıkla... İşlemci ile ekran kartının 1080p'de darboğaz oranı 3.34%, yani darboğaz yok denecek kadar az . Artı 0 Eksi
Crimeron dedi: Yüklendi ve düzelmedi. Dediğinizi yapayım bir. Bir de işlemcim i3 6100 darboğaz yapıyor olabilir mi? Aslında hiç yoktu. Son zamanlarda başladı. Genişletmek için tıkla... İşlemci ile ekran kartının 1080p'de darboğaz oranı 3.34%, yani darboğaz yok denecek kadar az .
KS KS C Crimeron Hectopat Katılım 22 Haziran 2020 Mesajlar 463 Çözümler 2 5 Temmuz 2021 #19 CHILLSOULFLY dedi: İşlemci ile ekran kartının 1080P'de darboğaz oranı 3.34%, yani darboğaz yok denecek kadar az. Genişletmek için tıkla... SEMIKAANCAKIR dedi: Sanmam hocam besliyordur diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Çift monitör kullanmam çok etkiler mi? Artı 0 Eksi
CHILLSOULFLY dedi: İşlemci ile ekran kartının 1080P'de darboğaz oranı 3.34%, yani darboğaz yok denecek kadar az. Genişletmek için tıkla... SEMIKAANCAKIR dedi: Sanmam hocam besliyordur diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Çift monitör kullanmam çok etkiler mi?
CHILLSOULFLY Hectopat Katılım 28 Aralık 2020 Mesajlar 257 Çözümler 1 Yer Gallifrey Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Temmuz 2021 #20 Crimeron dedi: Çift monitör kullanmam çok etkiler mi? Genişletmek için tıkla... Etkilemez. Artı 0 Eksi