GTX 960 sistem PSU önerisi

Merthan Kayalı

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar çok yakın bir tarihte sistemime upgrade yaptım. Fakat vermesi gereken performansı vermiyor işlemci, ekran kartı, RAM, anakart değiştirdiğim parçalar bunlar. Güç kaynağımı sonra değiştirmeyi planlıyorum şuan kullandığım güç kaynağı Frisby bir kasa aldığımda içinde bulunuyordu. Sormak istediğim şey güç kaynağı bu durumda performansı etkiler mi ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Tam sistemi de yazabilirsin upgrade yapmış olabilirsin ama ne koydun yerine? Aldıgın sistemden beklediğin ama alamadıgın performans ne kadar? Güç kaynagı mesela SilverStone Strider Modüler 700W dicem ama sistemini bilmiyoruz yeter mi? Fazlamı gelir?

Böyle sorular sorarken lütfen sisteminizi yazın önce ona göre yorum alın sizde.

Böyle sorular sorarken lütfen sisteminizi yazın önce ona göre yorum alın sizde.
PSU modelini belirtiniz.

Eski Sistem :

m5a97 le anakart

fx 6100 işlemci

r7 265 ekran kartı

Yeni Sistem

z170-k anakart

gtx 960 ekran kartı

i5 6400 işlemci

Psu modeli : frisby 500w

Ucuz almamanı tavsiye ederim. Çünkü ses çıkartıyorlar. İyi araştır sessiz olanları al.

Ucuz almamanı tavsiye ederim. Çünkü ses çıkartıyorlar. İyi araştır sessiz olanları al.
Sorun tam olarak bu değil yanlız. Sorun bu durumun performansı etkileyip etkilemeyeceği. Yani yeni daha iyi bir psu almam sorunu çözer mi sizce ?

Etkilemez ise böyle bir sistem ile gta 5 te neden 20fps alıyorum bunun nedeni ne olabilir acaba arkadaşlar ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…