GTX 960 Sistem Toplama

Remexia

Kilopat
Daha fazla  
Dostlar selamlar. 2 adet sistem topladım ve görüşlerinizi almak istiyorum.
1. Eksik gedik var mı?
2. Tavsiyeleriniz nelerdir?
3. Bu sistem beni kaç sene götürür ? ( High, ultra düşkünlüğüm yok )

Intel :

AMD :

Şimdiden hepinize teşekkür ederim

4460+960 sistemi alın derim sizi en az 3 sene götürür.

İyi akşamlar, kendim kullanmadım ama SSD konusunda V300 serisinde çok şikayet var galiba. Onun haricinde bende 1 hafta sonra GTX 960 tabanlı sistemi toplayacağım önerim de bu bağlamda yukarıdaki sistem olur. Şimdiden hayırlı olsun.

Öncelikle kesinlikle birinci paylaştığınız sistemi toplayın. Oldukça başarılı. Size 1-2 tavsiyem olacak;

1-) Anakart olarak: http://www.vatanbilgisayar.com/msi-...soket-1150-ddr3-3000mhzoc-anakart.html?srt=PU tavsiye ederim. Sebebi: 1600MHZ'ler artık bitti. Devir DDR4 devridir. Bunu almak büyük hata olacaktır. Bu anakartı alıp, Ramleri de yüksek alarak çok daha iyi performans alabilirsiniz bence.

2-) Ram olarak: http://www.vatanbilgisayar.com/corsair-8GB-2x4GB-vengeance-Pro-ddr3-2400MHz-cl11-RAM.html?srt=PU

Kusura bakmayın; bütçeyi bilmeden yazdım ama bu eklemeleri yaparak minumum 3-5 sene gidecek bir sistem yaparsınız. Hemde çok performanslı olur.

Eğer bütçeniz yoksa ilk sistemi toplayabilirsiniz. İşlemci olarak AMD tercih etmeyin FX falan hikaye. Intelden şaşmayın

Kesinlikle 1. sistem. Sakın AMD almak gibi bir hataya düşme. Arkadaşım üşüyünce kasanın yanında duruyor ısınıyordu (Gerçekten olmadı ama alırsa görecek )

Arkadaşlar tekrar merhaba, SSD ' yi Samsung 850 EVO ile değiştireceğim. Şuan baya ucuzmuş Sinerji ' de. Başka bir problem kalmadığını düşünüyorum ve nasib olursa 2 hafta içinde alacağımı belirtiyorum.

Hepinize tek tek teşekkür ederim.

Hayırlı olsun. Aldığınız zaman resimleri bizimle paylaşırsanız seviniriz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…