Mert Duman
Hectopat
Daha fazla
Öncelikle herkese merhaba arkadaşlar. Şu an kullandığım bilgisayarımı 2011 tarihinde almıştım. Emektarı upgrade etmeyi düşünüyorum en baştan. Kendimce bilgisayar topladım fakat sizin de önerilerinize, görüşlerinize ihtiyacım var. Direkt konuya girmek gerekirse şu parçaları düşündüm. (Bu arada bilgisayarı oyun odaklı witcher 3, fallout 4, gta 5 gibi açık dünya oyunlarını oynamak için topluyorum.)
-Msi z170a pro intel 1151 ddr4 3400 mhz(oc)
-Msi gtx960 2g
-İntel i5 6500 1151 soket 3.2ghz 6mb ön bellek 14nm
-Gskill 8gb RipjawsV 2400 mhz CL15 1.2V Single ram ( daha sonra bunun yanına birtane daha 8 gb takmayı düşünüyorum)
Kasa olarak elimde thermaltake'in bir kasası mevcut. İçerisinde 500w güç kaynağı ile birlikte.
Hdd olarak 1 tb takılı daha sonra ssd de almayı düşünüyorum.
Toplamda 2227 TL tutuyor Vatan bilgisayardan topladığımda araştırmalarıma göre en hesaplısı orası olarak karşıma çıktı. Oyunları çok aman aman ultra ayarlar, köküne kadar kullanıyım tüm özellikleri gibi derdim yok. Oynatsın ve güzel bir görsellik sağlasın high'ta da açsa olur. Size göre hangi parçanın yerine başka bir şey eklemeliyim yoksa bu sistem yeterli midir ?
-Msi z170a pro intel 1151 ddr4 3400 mhz(oc)
-Msi gtx960 2g
-İntel i5 6500 1151 soket 3.2ghz 6mb ön bellek 14nm
-Gskill 8gb RipjawsV 2400 mhz CL15 1.2V Single ram ( daha sonra bunun yanına birtane daha 8 gb takmayı düşünüyorum)
Kasa olarak elimde thermaltake'in bir kasası mevcut. İçerisinde 500w güç kaynağı ile birlikte.
Hdd olarak 1 tb takılı daha sonra ssd de almayı düşünüyorum.
Toplamda 2227 TL tutuyor Vatan bilgisayardan topladığımda araştırmalarıma göre en hesaplısı orası olarak karşıma çıktı. Oyunları çok aman aman ultra ayarlar, köküne kadar kullanıyım tüm özellikleri gibi derdim yok. Oynatsın ve güzel bir görsellik sağlasın high'ta da açsa olur. Size göre hangi parçanın yerine başka bir şey eklemeliyim yoksa bu sistem yeterli midir ?