GTX 960 Sistem Uyumu

selahattin tunç

Hectopat
Daha fazla  
Selamlar, bir sistem topluyorum henüz anakart ve işlemciyi almadım fakat bunları alırsam herhangi bir uyumusuzluk veya dar boğaz olur mu? Yardımcı olursanız sevinirim.

Bileşenlerim:
İşlemci- İntel core i5 6600k 1151 socket 3.5 GHz,
Anakart:Asus z170-p intel z170 socket 1151 DDR4 -3100 MHz(oc),
Ekrankartı:Asus GTX960 4GB 128 bit,
RAM:Gskill 1x8GB metalik gri 2800MHz CL15 + 1x8GB metalik gri 2800 MHz CL15 (Dual alamadım.)
600w 80+ PSU mevcut. Dediğim gibi anakart ve işlemciyi henüz satın alamadım 1500 TL'yi aşmayan tavsiyeleriniz varsa yazabilirsiniz teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
GTX 960 yerine RX 470 almalısın. Seçtiğin Anakart ve işlemciyi de alabilirsin. OC destekli Skylake işlemcilerin kutusunda soğutucu gelmiyor, ekstra bir soğutucu da alman gerekecek. İşlemciyi İ5 6500-6600 modellerinden birisini de seçebilirsin. Anakart olarak MSİ Bazooka fiyat-performans modellerinden.

Yanıtınız için teşekkürler. Gtx 960 elimde mevcut ve thermal take bir soğutucu elimde var 180 tl civarı birşeye almışdım amd kullanırken beni üzmedi onunla devam etmek istiyorum. Ve ramlari tam performans kullanmak istiyorum bazooka sanırım 2133 mhz kadardı :)

Arkadaşlar uyumsuzluk varmı ? Önümüzdeki hafta kalan parçaları alacağım :)

i3 skylake almanı öneririm hem ucuz hem performanslı bu arada gtx 960 iyi seçim

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

bunu öneririm bende 1 aya alacağım bubilgisayarı

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı