GTX 960 Sistem ve Güç Kaynağı

hocam RAM'ler 2x4 olsun diye seçtim diğerleri 1x8 şeklinde ben pek hoşlanmıyorum o tiplerden. Bu bilgisayar sadece oyun için hocam bu işlemciyi alırsam ne sıkıntı yaşarı msizce?
Bir sıkıntı yaşamazsın.
@RuFF+ arkadaşım biraz heyecan yaptı sadece. Ben gelecekte alacağınız ekran kartı vb. gibi daha etkili olur anlamında yazmıştım. Problem yok yani

Sana tavsiyem eğer "nVidia" alacaksan GTX 960 alma, f/p ürünü değil. Onun yerine GTX 950 al, artan parayla başka malzemeler alırsın.

Birde ürünü topladığınız site fiyatları peşin para üzerinden hesaplıyor, ilerleyip, ödeme kısmında taksit seçeneğine bastığınızda şaşırmayın.

Bende nakit alıcağım zaten Yani 960 ile 950 arasında 100tl oynuyor. Ve her testte 960 daha fazla fps alıyor. Bende o yüzden 960 almayı düşünüyordum benimde 960 kullanan arkadaşım var ve öve öve bitiremiyor Kararsız kaldım bak şimdi.

Yani 960 daha fazla FPS alsın bir zahmet. Ben f/p ürünü değil dedim. 950 ile aynı chip'i kullanıyorlar, 950 biraz daha kırpılmış hali 960'ın.

Yani 960 daha fazla FPS alsın bir zahmet. Ben f/p ürünü değil dedim. 950 ile aynı chip'i kullanıyorlar, 950 biraz daha kırpılmış hali 960'ın.
Ya şöyle bir durum var ben bu sistemi alıp bi kaç sene kullanıcam büyük ihtimal. Zaten sonra tamamen yenilerim ileriye dönük bir şekilde. Şu anlık alırsam 960 alıp 6100le kombinlemeyi düşünüyorum ama aynı zamanda AMD gibi bir marka var. AMD ekran kartlarına da bakmalı mıyım sizce? Şu an AMD kullanıyorum memnun olduğumu söyleyemem.

Dediğiniz sistem çok güzel bir sıkıntı yok. AMD olarak R9 380 Asus modeli olması lazım. GTX 960 ile aynı fiyatta neredeyse ama daha fazla FPS alırsınız onunla.
Asus R9 380 STRIX GAMING 2GB GDDR5 256Bit AMD Radeon DX12 Ekran Kartı Bu olması lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…