Gtx 960 Sistem

TahaCan Arıkan

Hectopat
Daha fazla  
Kısa bir süre sonra bu sistemi toplamayı düşünüyorum kendim topladım parçalar arasında herhangi bir uyumsuzluk var mı ? Yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bütçen anladığım üzere 2.500 TL, AMD almak ile hata yaptın çünkü AM3+ ölü bir soket. Onun yerine Skylake i5 6500 seçebilirsin. Eğer acelen yoksa ekran kartını AMD tarafından RX 480 ile değişebilirsin. AMD'nin dediğine göre epey performanslı olacak, son olarak zaten DDR3 fiyatına inmiş DDR4 teknolojisi varken, deyim yerindeyse parayı çöpe atmış olursun. Umarım yazımı okursun.

@TheSıyanuR iyi söylemişsin kardeşim, bence de bu bütçeye skylake sistem çok daha iyi gider.

Bu sisteme RX480 eklersiniz sizin toplamış olduğunuz bilgisayardan daha performanslı olur. Ram 16GB yaptım kasayı biraz pahalı tutmuş olabilirim. İsterseniz bunlardan kısarak SSD ekleyebilirsiniz sisteminize veya yine onlardan kısarak RX480'e yatırım yapabilirsiniz.

Senin sistemle aynı fiyat ve çok daha fazla performans.
Ben bunu öneririm, kasa da çok güzel bir kasa. 5 fanlı kapaklı tam oyuncu kasası

16 GB RAM render işlerinde uğraşmıyorsan gereksiz. Ortalama 200 TL daha fazlaya geliyor 8 GB'ye göre. Ondan da ekran kartına ayıracağın bütçeye 200 TL eklersin. Günümüz oyunlarını hala 2 GB RAM ile bile oynayan varken, 8 GB bir hayli fazla.

8 GB bir hayli fazla derken? Lütfen yanlış bilgi vermeyelim. 8 GB RAM bu dönemde asgari RAM miktarı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…