Arkadaşlar öncelikle hepinize iyi günler. Normalde eski bir monitör kullanıyordum fakat bugün arçelik'in bir televizyonunu aldım HDMI ile bağladım fakat PC'de gözükmüyor ne yapmam gerekiyor? Ekran kartım MSI GTX 960 gaming 4g, ana kartım asus b150m pro gaming.
Arkadaşlar öncelikle hepinize iyi günler. Normalde eski bir monitör kullanıyordum fakat bugün arçelik'in bir televizyonunu aldım HDMI ile bağladım fakat PC'de gözükmüyor ne yapmam gerekiyor? Ekran kartım MSI GTX 960 gaming 4g, ana kartım asus b150m pro gaming.
Öncelikle ilgilendiğiniz için teşekkür ederim cezalı olduğum için yazamadım. Videoya baktım Recep Bey( ) fakat masaüstü bilgisayar kullanıyorum yaklaşık 3 ay önce 3000 tl pc toplama rehberinize göre bir pc topladım arçelikten televizyon aldım uygundu ve monitor boyutunda aldım ekran kartımın hdmi çıkışıda var bağladım ve ekranda sinyal yok kabloyu kontrol edin diye yazı çıktı. Çok uğraştım diğer monitörü bağlayıp araştırdım çözüm bulamadım şuan vga ile bağladım görüntü var fakat sesi televizyondan alamıyorum bu bana çok fazla yere mal oluyor ve görüntü biraz bulanık gibi çözüm bulabilirseniz sevinirim