GTX 960 sistemde CS2 açık beta açılmıyor

BoynuzluKitsune

Decapat
Yer
Adana
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İşlemci: AMD Ryzen 5 3600 Ekran Kartı: RX 580 8GB

Ram: Corsair Vegance DDR4 2X8 16GB 3000 mhz, Anakart: Gigabayte A320m, MSİ MAG A650BN 80+ Bronze PSU, Sistem türü: 64 bit
AMD Phenom(tm) II X6 1090t işlemcim ve GTX 960 4 GB grafik kartım var. Tüm Windows güncellemelerim ve ekran kartı güncellemelerim yapılı. Oyun dosyalarını da doğruladım yeniden de indirdim hatta Windows'u formatladım baştan temiz kurulum yaptım ama nafile. Her türlü bu hatayı alıyorum. İşlemcimi AMD A10 7870k ile değiştirince açılıyor ancak çok kötü FPS alıyorum öbür işlemcim çok daha güçlü o yüzden onunla açmak istiyorum. Bir yolu varsa söylerseniz sevinirim. (bu arada bahsi geçen DLL dosyasını gerekli yere attım değişen bir şey olmadı yani engine2.dll)

Dosya Ekleri

• image.png
    6,6 KB · Görüntüleme: 45
Hocam bug olma ihtimali yüksek gelen ilk patch ile bayağı bir sorun düzeltilir diye düşünüyorum.

İnşallah minimum sistem gereksinimi AMD Phenom X4 falan diyor benimkinin çok altında işlemcim eski de olsa Valorant'ta 200 FPS görüyordu. Açmaması çok saçma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…