GTX 960 Sistemde drop sorunu

AhmetBrom

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar öncelikle selamünaleyküm. Konuya başlamadan önce sizinle masaüstü bilgisayarımın özelliklerini paylaşayım.
  • Intel i3-4130 işlemci
  • GTX 960 2 GB ekran kartı
  • 350W Power
  • 8 RAM
  • 256 GB SSD
  • 500 GB HDD
  • H81H3M4 Anakart
Sistem bu şekil. Arkadaşlar ne oyuna girersem girim drop yiyorum yani 150 FPS alıyorum diyelim bir akıcısızlık gibi bir his var ve bir anda drop geliyor sonra FPS 30 40 oluyor. Tekrar 150 FPS oluyor. Valorant mesela oyunda 180 FPS alıyorum ama arada drop giriyor veya da FS22 onda da 150 FPS alıyorum drop yiyorum. GTA 5'te 130 FPS alıyorum hem drop hem akıcısızlık hissi var. Neden olur? Yardımcı olursanız sevinirim.

Hocam yuksek ihtimal grafik ayarlarini cok dusukte kullaniyorsunuz ya da 1080P'den daha dusuk bir cozunurlukte oyunlari oynuyorsunuz, bu da islemcinize cok fazla yuk bindiriyor. Islemciniz de guclu bir islemci olmadigi icin drop yiyorsunuz. Dediklerimi yapmamis olsaniz bile kullandiginiz islemci GTX 960'a kullanilacak bir islemci degil

Hocam sisteminiz eski. Drop yemeniz normal.

Biraz basit olacak ama driverları güncelle. Aynı sorun bende de vardı PUBG'de 120FPS alırken droplar giriyordu driverları güncelledim şu an akıcı bir şekilde oynuyorum. Ve bir de termal macun yeniledim.

Sıcaklık durumun nedir birde işlemcin acayip fazla güçsüz artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…