GTX 960 Sistemde Fifa 15 Takılma

alircp

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar Fifa 15 indirdim, bilgisayarıma kurdum. Oyunu test amaçlı ama oyun sürekli içinde sürekli takılmalar oluyor. FPS 60'dan 6-5 düşüyor. Şu ana kadar 10 tane oyun denemişimdir. Hepsini ultra ayarlarda 60 FPS sabit şekilde oynuyorum ama Fifa'da böyle oluyor. Sistem özelliklerim aşağıdaki gibidir.
Sistem özellikleri:
  • 6 GB RAM
  • ASUS GTX 960 Ekran kartı
  • İntel Pentium G3258
  • Msi h81-p33 ekran kartı
  • Xigmatek Asgard Pro 80+ 600w

İşlemci dar boğaz yapıyor olabilir, şu anda Overclock var mı işlemciniz de ?

İşlemci yüzünden takılmalar olur, normaldir. Hangi frekansta kullandığınızı belirtmemişsiniz bu arada. Bir de minimum 4GB, önerilen 8GB sistem belleği. Ayarlarınız yüzünden bellek doluyorsa sayaçta o değerleri gösterecek kadar düşer ancak, yahut işlemci frekansınız düşükse.

İstediği kadar o.c yapsın çift çekirdek den dolayı kasmalar oluyor fifa 15 4 çekirdek istiyor.Ben bu yüzden g3258 i satıp i5 4590 aldım şu an çok akıcı bir şekilde oynaya biliyorum. Aynı sorun gta 5 de mevcuttu hiç bir takılma söz konusu değil şu an.Bir an önce işlemciyi değiştirmelisiniz çünkü ilerde 4 çekirdek isteyen oyunlar artacak ve sanal 2 çekirdeği olan i3 ler yerine i5 almanız daha iyi olacaktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…