YnsCann Hectopat Katılım 15 Eylül 2020 Mesajlar 1.407 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Şubat 2022 #1 RAM 8 Ekran kartı GTX 960 İşlemci i7 4720HQ Normalde çalışıyırdu problemi yokyu en som dün gece oyunu kapadım bugün açmaya çalışınca görseldeki ekranda takılı kalıyor. Ses geliyor fakat bir ekran öyle takılı kalıyor.
Normalde çalışıyırdu problemi yokyu en som dün gece oyunu kapadım bugün açmaya çalışınca görseldeki ekranda takılı kalıyor. Ses geliyor fakat bir ekran öyle takılı kalıyor.
Ella Freya Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 10 Haziran 2016 Mesajlar 9.256 Makaleler 15 Çözümler 18 26 Şubat 2022 #2 Dosyaları doğrulayın. Artı 0 Eksi
KS KS YnsCann Hectopat Katılım 15 Eylül 2020 Mesajlar 1.407 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Şubat 2022 #3 Ella Freya dedi: Dosyaları doğrulayın. Genişletmek için tıkla... Nasıl yapacağım onu? Artı 0 Eksi
OnlyNess Hectopat Katılım 3 Ağustos 2021 Mesajlar 1.278 Çözümler 6 26 Şubat 2022 #4 YnsCann dedi: Nasıl yapacağım onu? Genişletmek için tıkla... Steam kütüphanesinden oyunu seçin sağ tık > özellikler > yerel dosyalar > oyun dosyalarının bütünlüğünü doğrula. (Steam oyunları için geçerli) Artı 0 Eksi
YnsCann dedi: Nasıl yapacağım onu? Genişletmek için tıkla... Steam kütüphanesinden oyunu seçin sağ tık > özellikler > yerel dosyalar > oyun dosyalarının bütünlüğünü doğrula. (Steam oyunları için geçerli)
KS KS YnsCann Hectopat Katılım 15 Eylül 2020 Mesajlar 1.407 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Şubat 2022 #5 OnlyNess dedi: Steam kütüphanesinden oyunu seçin sağ tık > özellikler > yerel dosyalar > oyun dosyalarının bütünlüğünü doğrula. (Steam oyunları için geçerli) Genişletmek için tıkla... Oyun Epic Games'te. Artı 0 Eksi
OnlyNess dedi: Steam kütüphanesinden oyunu seçin sağ tık > özellikler > yerel dosyalar > oyun dosyalarının bütünlüğünü doğrula. (Steam oyunları için geçerli) Genişletmek için tıkla... Oyun Epic Games'te.
Ella Freya Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 10 Haziran 2016 Mesajlar 9.256 Makaleler 15 Çözümler 18 26 Şubat 2022 #6 YnsCann dedi: Oyun Epic Games'te. Genişletmek için tıkla... Oyun dosyalarının yüklemesini doğrulamak için Kütüphane'ndeki oyuna git ve üç noktaya tıkla. Açılan yönlendirme menüsünden Doğrula'ya tıkla. Artı 0 Eksi
YnsCann dedi: Oyun Epic Games'te. Genişletmek için tıkla... Oyun dosyalarının yüklemesini doğrulamak için Kütüphane'ndeki oyuna git ve üç noktaya tıkla. Açılan yönlendirme menüsünden Doğrula'ya tıkla.
KS KS YnsCann Hectopat Katılım 15 Eylül 2020 Mesajlar 1.407 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Şubat 2022 #7 Ella Freya dedi: Oyun dosyalarının yüklemesini doğrulamak için Kütüphane'ndeki oyuna git ve üç noktaya tıkla. Açılan yönlendirme menüsünden Doğrula'ya tıkla. Genişletmek için tıkla... Yaptım sorunda çıkmadı ama hata devam ediyor. Artı 0 Eksi
Ella Freya dedi: Oyun dosyalarının yüklemesini doğrulamak için Kütüphane'ndeki oyuna git ve üç noktaya tıkla. Açılan yönlendirme menüsünden Doğrula'ya tıkla. Genişletmek için tıkla... Yaptım sorunda çıkmadı ama hata devam ediyor.