Çözüldü GTX 960 sistemde oyunlar çöküyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 11

Lientum

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ekran kartı: AMD RX 550 4GB | İşlemci: i5-3570 (4x) | Ram: 12GB(8x4) DDR3 | Anakart: HP | Monitör: Lenovo Thinkvision 60Hz | Klavye: Gamepower Warlock Compact Red Switch | Mouse: Claw's Titan X1 | PSU: FEEL 460W MAX POWER
RAM
12 GB 1600MHz
Ekran kartı
GTX 960 2GB OC
Anakart
HP
İşlemci
i5-3570 (4 çekirdek)
Denemediğim şey kalmadı. CS2 giriyorum oyun çöküyor, Valorant giriyorum çöküyor, Minecraft giriyorum çöküyor, The Forest giriyorum çöküyor, Steam'deki prologue oyunlarında bile çöküyor. Hard disk değiştirdim, format attım driverları DDU ile silip tekrar yükledim nafile olmuyor. Dün The Forest oynayacaktık arkadaşlarla sürekli oyunum çöktü oynayamadım. Bugünde CS2 oynayacaktım sağ olsun gene oynatmadı. Bütün sürücülerim güncel ne yapacağım artık 2 haftadır denemediğim şey kalmadı kafayı yiyeceğim.

PC eski ama kaldırır bu oyunları i7 3770le CS2 de akıyordum ben neden olduğunu anlamadım ama format deneyebilir misin bir de ne hatası veriyor DirectX mi?

PC eski ama kaldırır bu oyunları i7 3770le CS2 de akıyordum ben neden olduğunu anlamadım ama format deneyebilir misin bir de ne hatası veriyor DirectX mi?
Hocam format attım zaten kaç kere hatta üstüne sıfır harddiske geçtim hala aynı. Hata filan vermiyor mesela The Forest'de görüntü gidiyor birden ses var ama görüntü yok. Cs'de de aynı şekilde birden bire oyun gidiyor ben kapatmadan kapanmıyor aynı ekran kalıyor hata rapor vs. vermiyor.

Parçalar arızalı olabilir mi ekran kartı vs FurMark testi yapın yine kapanırsa ekran kartında sorun.

Parçalar arızalı olabilir mi ekran kartı vs FurMark testi yapın yine kapanırsa ekran kartında sorun.
Yok hocam FurMark testi yaptım bi problem olmadı 30-40fps civarındaydı zaten ekran kartını almadan önce test sistemde furmark testi yaptık çökmedi ordada. İşlemcininde bir sorunu olduğunu düşünmüyorum.

Ramlerden arıza olabilir mi acaba? Test nasıl yaparım?

Memtest86 yaparsınızda bilmiyorum nasıl yapılacağını YouTube'a falan yazın Technopat'ta konu olabilir. Makale.

Memtest86 yaparsınızda bilmiyorum nasıl yapılacağını YouTube'a falan yazın Technopat'ta konu olabilir. Makale.
Ne olur çözümünü bilen biri yazsın 2 haftadır kafayı yiyeceğim.

Sorun benden kaynaklı. PSU'm yetmiyormuş. Bu tip sistemlerde en az 400-450Watt psu gerekiyor.

Son düzenleme:
Çözüm
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…