egeincebayy Decapat Katılım 18 Kasım 2022 Mesajlar 52 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mart 2023 #1 RAM 2x 4GB HyperX Fury Blue 1600MHz(O.C Destekli) Ekran kartı GTX 960 2GB Anakart M5A97 LE R2.0 İşlemci AMD FX-8300 Eight Core Arkadaşlar, BIOS, Windows, sürücüler ve fazlasını güncellememe rağmen bir yavaşlık var. Pek bir bilgimde var sayılmaz, yardımcı olabilir misiniz?
Arkadaşlar, BIOS, Windows, sürücüler ve fazlasını güncellememe rağmen bir yavaşlık var. Pek bir bilgimde var sayılmaz, yardımcı olabilir misiniz?
poe Kilopat Katılım 15 Şubat 2019 Mesajlar 828 2 Mart 2023 #3 Fazla detay belirtmemissiniz ama 240GB veya butceniz yetiyorsa 480 GB SSD alip temiz Windows kurulum yapabilirsiniz.
Fazla detay belirtmemissiniz ama 240GB veya butceniz yetiyorsa 480 GB SSD alip temiz Windows kurulum yapabilirsiniz.
egeincebayy Decapat Katılım 18 Kasım 2022 Mesajlar 52 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mart 2023 #4 TH6 dedi: Bilgisayarın 2.el mi? Genişletmek için tıkla... Hayır, ETS2 Oynamak için babamla toplamıştık. güç kaynağı değişti sadece şu ana kadar (500W dan 600W)
TH6 dedi: Bilgisayarın 2.el mi? Genişletmek için tıkla... Hayır, ETS2 Oynamak için babamla toplamıştık. güç kaynağı değişti sadece şu ana kadar (500W dan 600W)
Ferinez Hectopat Katılım 27 Temmuz 2020 Mesajlar 386 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mart 2023 #5 SSD ile çalışırsa hızlanacaktır
TH6 Hectopat Katılım 9 Temmuz 2022 Mesajlar 874 Çözümler 20 2 Mart 2023 #6 egeincebayy dedi: Hayır, ETS2 Oynamak için babamla toplamıştık. güç kaynağı değişti sadece şu ana kadar (500W dan 600W) Genişletmek için tıkla... İşlemciyle alakalı olabilir veya yukarıdaki arkadaşın dediği gibi ssd ile alakalı olabilir
egeincebayy dedi: Hayır, ETS2 Oynamak için babamla toplamıştık. güç kaynağı değişti sadece şu ana kadar (500W dan 600W) Genişletmek için tıkla... İşlemciyle alakalı olabilir veya yukarıdaki arkadaşın dediği gibi ssd ile alakalı olabilir
egeincebayy Decapat Katılım 18 Kasım 2022 Mesajlar 52 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mart 2023 #7 poe dedi: Fazla detay belirtmemissiniz ama 240GB veya butceniz yetiyorsa 480 GB SSD alip temiz Windows kurulum yapabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Elimde bir ssd var fakat 120gb, ona kurmayı denedim fakat bilgisayarım donup kalıyordu. Hatta şifremi bile giremeden donuyordu. Bir gün kendi kendine devre dışı kaldı sonra.
poe dedi: Fazla detay belirtmemissiniz ama 240GB veya butceniz yetiyorsa 480 GB SSD alip temiz Windows kurulum yapabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Elimde bir ssd var fakat 120gb, ona kurmayı denedim fakat bilgisayarım donup kalıyordu. Hatta şifremi bile giremeden donuyordu. Bir gün kendi kendine devre dışı kaldı sonra.
Ferinez Hectopat Katılım 27 Temmuz 2020 Mesajlar 386 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mart 2023 #8 Aynı işlemci bende de var. SSD ile hızlı bir şekilde kullanıyorum. Ekran kartımı yükseltmem lazım sadece şu an.
Aynı işlemci bende de var. SSD ile hızlı bir şekilde kullanıyorum. Ekran kartımı yükseltmem lazım sadece şu an.
HeNiX Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Haziran 2015 Mesajlar 1.496 Çözümler 17 Yer Trabzon Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 2 Mart 2023 #9 Eğer sistemin HDD'ye kuruluysa yavaşlığının sebebi HDD'dir. İmkanın varsa SSD alıp sistemi SSD'ye kur.
Eğer sistemin HDD'ye kuruluysa yavaşlığının sebebi HDD'dir. İmkanın varsa SSD alıp sistemi SSD'ye kur.
egeincebayy Decapat Katılım 18 Kasım 2022 Mesajlar 52 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mart 2023 #10 HeNiX dedi: Eğer sistemin HDD'ye kuruluysa yavaşlığının sebebi HDD'dir. İmkanın varsa SSD alıp sistemi SSD'ye kur. Genişletmek için tıkla... ssdmin arızalı olup olmadığını nasıl tespit ederim peki? Ferinez dedi: Aynı işlemci bende de var. SSD ile hızlı bir şekilde kullanıyorum. Ekran kartımı yükseltmem lazım sadece şu an. Genişletmek için tıkla... 120GB SSD Sadece windows kursam nasıl bir performans sergiler?
HeNiX dedi: Eğer sistemin HDD'ye kuruluysa yavaşlığının sebebi HDD'dir. İmkanın varsa SSD alıp sistemi SSD'ye kur. Genişletmek için tıkla... ssdmin arızalı olup olmadığını nasıl tespit ederim peki? Ferinez dedi: Aynı işlemci bende de var. SSD ile hızlı bir şekilde kullanıyorum. Ekran kartımı yükseltmem lazım sadece şu an. Genişletmek için tıkla... 120GB SSD Sadece windows kursam nasıl bir performans sergiler?