GTX 960 sisteme format attıktan sonra performansı düştü

Sina07

Femtopat
Daha fazla  
RAM
Hyper x 8Gb
SSD veya HDD modeli
512 Gb kixoxıa
Ekran kartı
Gtx 960 4 Gb
Anakart
Msi H110 Pro
İşlemci
İntel i5 6400
Bir bilgisayar aldım 2. elden herhangi bir sorunu yoktu fakat format attıktan sonra fazlasıyla düşük FPS almaya başladım. en azından sistemimin yettiği oyunlarda bile.
Valorant CS vb FPS degerim 40'a kadar düşüyor düşük ayarlarda olmasına ragmen durum boyle yardımcı olursanız çok sevinirim.

Driverlarınızı güncel tutun. Belki performans kaybınız bu nedenle olmuş olabilir.

Driverlarınızı güncel tutun. Belki performans kaybınız bu nedenle olmuş olabilir.

Driverları devamlı taratıyorum fakat sorun hala aynı beklenilen perofrmansı alamıyorum bu sadece oyunlarda boyle diger türlü donma kasma vb yok anlayamadım.

Son düzenleyen: Moderatör:
İnşallah Windows aktive edici korsan yazılım kurmadın. Oyun sırasında veya normalde görev yöneticisini açıp hangi programın sistemi ne kadar kullandığına bakabilir misin? Sistemde önceden yüklü olmayıp şimdi yüklü olan ne var, mesela antivirüs programı etki edebilir.

Kendim YouTube'dan bakarak USB'siz formatladım yani Windows 10 Pro kullanıyorum onu kendi kendi kendine yukledi antivirus programları da yani daha dun kontrol ettim yoktu bilgisayarcıya goturmeli miyim hala onu duşunuyorum.

Hocam driveri ellemi indirdiniz yoksa Driver Booster gibi yardımcı programlarla mı?

Ekran kartı driverlarını elle indirdim diger guncellemeleri yapmadıgı için PC drvier booster Pro kullandım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Şahsen bilgisayarcılarla uğraşmanı pek tavsiye etmem Bir yerden bir USB disk edinip temiz format atman daha iyi olur hocam o yaptığını genelde önermiyoruz. Antivirüsü nasıl kendi yükledi onu da anlamadım ayrıca, umarım Windows Defender'ı kastediyorsundur.

Heidoc Downloader ile resmi Windows iso dosyası indirip, internette güvenilir bir yerden key almanı öneririm. Belki aldığın kişi sisteme ince ayar yapmıştır. Bunun için Unlost'un meşhur videosu var, o gibi yerlerden faydalanıp ayar çekebilirsin. Benden bu kadar

Hocam Driver Booster bazen indirilmiş olsa da driveri bir daha indirip kendi kuruyor bu duruma dikkat et. İstersen DDU ile ekran kartı driveri silip tekrar el ile kur belki kurma sırasında sorun olmuştur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…