GTX 960 Sisteme Öneri

blors

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar geçen gün ekran kartımı değiştirdim yavaş yavaş tüm kasayı değiştirmeyi düşünüyorum.

Şimdi sorum şudur 2 ay sonra almak istediğim almayı düşündüğüm parçalar şunlar eğer bunlardan başka bir fikriniz varsa neden var söyleyin. Acelem 2-3 ay sonra alacağım bunları zaten şuan sistemimde bir sorun da yok.

Mevcut Sistem;

Ekran Kartı : MSI GTX 960 4G (Yeni alındı alınmayacak)
RAM : 12 GB Kingston Hyperx Fury
Ana Kart : MSI 970A-G46
Güç Kaynağı : Litepower 600w Thermaltake
İşlemci : AMD 8150(Fx) 3.6 GHz

Evet mevcut sistemim bunlar şimdi gelelim almak istediğim almayı düşündüğüm sisteme;

RAM : 16 GB 2x8 Kingston Hyperx Fury 2133 MHz
Ana Kart : MSI B150M BAZOOKA İntel B150 Soket DDR4 2133 Mhz
Güç kaynağı : Şu an mevcut güç kaynağim sanirim yeter lütfen fikirlerinizi yazin.
İşlemci : İntel Core i5 6600K Soket 1151 3.5GHZ 6MB

Evet arkadaşlar almayı düşündüğüm parçalar bunlar"Kasa"yı yazmadım çünkü onu orda gidip kafama göre alıcam lütfen fikirlerinizi önerilerinizi eksik etmeyin herkese iyi forumlar...

Son düzenleyen: Moderatör:
Erken açmışsın konuyu ama ilk olarak parçalar konusunda biraz daha bilgilenmeni öneririm mesela OC yapılabilir bir işlemci alıp gidip OC yapılamayan bir anakart seçmişsin, OC yapılabilir bir işlemci alıp işlemci soğutucu almamışsın.Sana önerim 2 ay boyunca forumda iyice göz at konulara,emin ol 2 ay sonra kimseye sormazsın ne alacağını zaten.Technopat ve benzeri sitelerin görüntülü ürün incelemelerini de izlemeni öneririm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…