GTX 960 Sisteme Tavsiye

@Xaetron işlemci deyince aklıma geldi. İşlemciyi i5 4690k alıp overclock edip iyi bir performans elde edebilirsin. Böylelikle ekran kartına daha fazla bütçen kalmış olur.

@whitteboy Aynen katılıyorum. Arkadaşımız OC yapmayı biliyorsa onu da alabilir.Zaten çok zor bir şey değil. Ancak stok fanı kötü diye biliyorum. Cooler master hyper 212 evo almalı yanına da.

@whitteboy Aynen katılıyorum. Arkadaşımız OC yapmayı biliyorsa onu da alabilir.Zaten çok zor bir şey değil. Ancak stok fanı kötü diye biliyorum. Cooler master hyper 212 evo almalı yanına da.

Overclock yapmayı biliyorum...Zaten pcyi aldıktan 1 ay sonra ssd + Çift Monitor + Harici sogutma'da alıcam...

Cogunlukla Render yapıcam için Şart .)

Bence oldukça iyi. Bütçesi yetmezse ekran kartını gtx960 4g yapabilir ama bütçesi yetmezse ileride çok pişman olur 970 almadığı için.

Çarşamba Günü Alıyorum. Anakart olarak Pc mate varmış ellerinde ve xigmatek yerine zalman z3 600w alıyorum. Aldıktan Sonra Pc testlerini ve fotolarını ekliycem nasip olursa... Bu arada 970 alamıyorum malesef param yetmiyor...

Dosya Ekleri

• upload_2015-8-31_22-20-58.png
    28,8 KB · Görüntüleme: 286
@derlemeler ; bildiğim kadarıyla Edius ve After Effect'in Nvidia Cuda desteği var. Bu yüzden Nvidia ekran kartı alman daha mantıklı olur. MSI GTX 970,
Sapphire R9 380'den hem oyun hemde render performansı olarak daha iyi bir kart.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…