@Xaetron işlemci deyince aklıma geldi. İşlemciyi i5 4690k alıp overclock edip iyi bir performans elde edebilirsin. Böylelikle ekran kartına daha fazla bütçen kalmış olur.
@whitteboy Aynen katılıyorum. Arkadaşımız OC yapmayı biliyorsa onu da alabilir.Zaten çok zor bir şey değil. Ancak stok fanı kötü diye biliyorum. Cooler master hyper 212 evo almalı yanına da.
@whitteboy Aynen katılıyorum. Arkadaşımız OC yapmayı biliyorsa onu da alabilir.Zaten çok zor bir şey değil. Ancak stok fanı kötü diye biliyorum. Cooler master hyper 212 evo almalı yanına da.
Çarşamba Günü Alıyorum. Anakart olarak Pc mate varmış ellerinde ve xigmatek yerine zalman z3 600w alıyorum. Aldıktan Sonra Pc testlerini ve fotolarını ekliycem nasip olursa... Bu arada 970 alamıyorum malesef param yetmiyor...
İ7 Benim için şart Edius Kullanıcam Coğunlukla ve After effect...
Ekran Kartınıda MSI R9 380 Veya Sapphire r9 380 Alıcam büyük ihtimal... Kafam allak bullak oldu valla :S
@derlemeler ; bildiğim kadarıyla Edius ve After Effect'in Nvidia Cuda desteği var. Bu yüzden Nvidia ekran kartı alman daha mantıklı olur. MSI GTX 970,
Sapphire R9 380'den hem oyun hemde render performansı olarak daha iyi bir kart.