GTX 960 Sistemin GTA 5 Performansı

ayberkGTR

Hectopat
Daha fazla  
Windows 10 home --------- İşlemci - i7-6700 işlemci 3.30 GHz turbo boost ile 4.00 GHz kadar ----------- chipset- İntel® H110 Express Chipset --------- Ekran kartı - nvidia GTX 960 paylaşımsız 2GB 128 bit ----- RAM - 16 GB DDR4 -------- depolama - 1000 GB SATA + 120 GB SSD.

Son düzenleyen: Moderatör:
O işlemci ve ekran kartına H110 chipset anakart önermiyorum. GTX960'da eskidi artık. 1050Ti'de alabilirsin. Ama GTX960'da seni yarı yolda bırakmaz. Şahsen ben hala GTX960 almayı düşünüyorum.:) Testler=
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Gtx 960 gtx 1050 ti dan birazcik daha iyi ama piyasada kalanlar rx 480 le ayni fiyata koymuslar gereksiz bence. Bende gigabyte in 960 i var gta 5 te full hd de fxaa acik msaa kapali diger ayarlar fullde 50 60 fps veriyo. Gerci ben ocli kullaniyorum. Umarim yardimci olmusumdur

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı